News Flash:

Angajatii din Sanstate vot fi PRIMII care vor beneficia de SALARII MARITE

8 Martie 2017
983 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, nu vor mai exista clase de salarizare, ca pana acum, ci functii, grade si gradatii, anuntand ca angajatii din Sanatate vor fi primii bugetari care vor beneficia de majorari salariale.
”N-ar trebui sa fie o surpriza pentru absolut nimeni aceasta lege unica a salarizarii si prinicipiile ei pentru ca sunt foarte bine prezentate in programul de guvernare. Avem o anvelopa de 32 de miliarde de lei pentru patru ani de crestere a salariilor bugetarilor, insemnand, pe medie, o crestere cu 56% in patru ani”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.
Ministrul Muncii a precizat ca legea salarizarii unitare este finalizata, dar nu a trimis-o in Parlament inca, deoarece a considerat ca sunt necesare discutii cu sindicatele.
”Deja avem semnale foarte pozitive pentru ca luni ne-am intalnit cu sindicatle din aparare si ordine publica, ieri ne-am intalnit cu sindicatele din sanatate, maine (joi - n.r.) urmeaza sa ne intalnim cu educatia, vineri cu institutiile de cultura si federatiile din cultura, urmand ca saptamana viitoare sa continuam si cu ceilalti”, a adaugat Vasilescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005394 (s)