News Flash:

BOMBA la sefia Primariei CLUJ! A DEMISIONAT!

9 Martie 2017
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc
Viceprimarul din Cluj-Napoca Horvath Anna, trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi spălare a banilor şi acuzată de ANI de conflict de interese, a anunţat, joi, că va demisiona din funcţie, în prezent ea fiind în concediu fără plată.

Horvath Anna a declarat, într-o conferinţă de presă la sediul UDMR Cluj, că îşi va da demisia din funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, institutie condusa de primarul Emil Boc (FOTO) dar că va continua să lupte pentru a i se face dreptate, ea precizând că îşi va păstra funcţia de cosilier local.

”S-au împlinit cinci luni de când sunt sub control judiciar şi s-a instituit interdicţia de a-mi exercita funcţia de viceprimar. În aceste luni am fost în concediu fără plată, nu am avut niciun venit. Sunt o persoană activă iar interdicţia care mi se impune şi care nu are nicio limită juridică în timp, mă conduce la decizia de a nu putea continua. În  prima şedinţă a Consiliului Local Cluj-Napoca îmi voi înainta demisia din funcţia de viceprimar. Mi-am făcut datoria şi mi-am exercitat atribuţiile aşa cum am jurat, respectând Constituţia şi legile ţării în beneficiul clujenilor. Nu îmi rămâne decât să mă lupt în justiţie pentru a-mi găsi dreptatea”, a spus Horvath. 

horvath anna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)