News Flash:

Gigi Becali a luat foc dupa ce Steaua a remizat la Medias. "Jucam ca la circ. Suntem de divizia B!"

27 Februarie 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
becali eliberat
Steaua a remizat duminica seara la Medias, scor 1-1, si se afla pe locul doi im Liga 1, la cinci puncte in urma liderului ViitorulConstanta. Dupa partida, Gigi Becali a fost foarte nervos.


"Am vrut sa intervin imediat pentru ca am facut anumite declaratii in trecut fata de echipa mea. Si acum vreau sa va cer iertare. Vreau sa le cer iertare si celor de la Gaz Metan, ca le-am furat doua puncte astazi. Nu meritam niciodata sa scoatem egal.
Aceasta echipa a mea este de divizia B, nu merita niciodata sa joace in play-off. Suntem circul Ligii 1. Nu inteleg ce se intampla, jucam foarte prost, nu legam trei pase. Nu inteleg cum jucatorii nostri nu pot construi deloc, asa ceva nu se poate", a declarat Gigi Becali.


Gigi Becali considera ca este o conspiratie la mijloc si sustine ca va demara o ancheta interna. El se gandeste chiar sa cedeze echipa. "Nu este posibil sa nu poti sa legi doua pase. Nu e normal asa ceva. Nu stiu ce se intampla. Ma ingrijoreaza ca noi nu legam 3 pase. Noi nu suntem fotbalisti, suntem ca la circ. Acum l-am intrebat pe Mache (n.r. - Marius Ianuli), ce se intampla. Inseamna ca este ceva in neregula, este ceva la mijloc. Este inadmisimibil ca o echipa sa joace asa de prost. O sa aflu eu despre ce e vorba, poate s-a intamplat ceva prin cantonament, bautura, indisciplina, nu stiu, dar o sa aflu. Daca se mai joaca asa o sa-i dau echipa lui Talpan", a mai spus Gigi Becali. 

steaua medias viitorul constanta gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004927 (s)