News Flash:

Direct în finală

Şase echipaje româneşti s-au calificat în Finalele A la Campionatele Europene de canotaj de la Bled

26 Mai 2023
310 Vizualizari | 0 Comentarii


Potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Canotaj, în competiția de la Campionatele Europene de Canotaj pentru seniori desfășurate la Bled (Slovenia) joi, șase echipaje românești s-au calificat direct în Finalele A.

În proba de dublu rame feminin, Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel au ocupat primul loc în serie, asigurându-și astfel un loc direct în Finala A.

Campioanele olimpice Simona Radiș și Ancuța Bodnar au câștigat cursa de calificare în proba de dublu vâsle feminin și vor concura și ele în Finala A.

Ionela Cozmiuc a obținut victoria în seria sa la scif simplu categorie ușoară, calificându-se în Finala A.

Echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci, a ocupat primul loc în serie și s-a calificat în Finala A.

La proba de patru rame feminin, Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș au câștigat cursa din serii și vor concura în Finala A.

Echipajul format din Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu a ocupat locul trei în cursa preliminară a probei de 8+1 masculin pentru stabilirea culoarului din Finala A.

Un alt echipaj, cel de dublu rame masculin, compus din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan, a câștigat seria sa și se va califica în semifinale.

Trei echipaje vor participa la recalificări în urma rezultatelor de joi. Echipajul de dublu vâsle masculin, alcătuit din Florin Arteni și Ciprian Tudosă, a ocupat locul trei în seria sa. În proba de patru vâsle feminin, Ioana-Mădălina Moroșan, Andrada-Maria Moroșanu, Cristina Drugă și Patricia Cireș s-au clasat pe locul trei în serie. Mihai Chiruță, Constantin Adam, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache au concurat în cursa de calificare a probei de patru vâsle masculin, ocupând locul doi în serie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004576 (s)