News Flash:

Sapte centre de vaccinare din Timis vor fi inchise in urma scaderii numarului de imunizari

14 Februarie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

171 de centre de imunizare anti-Covid urmeaza sa fie inchise dupa anuntul coordonatorului campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita. Sapte sunt din Timis.
 
 
Valeriu Gheorghita a precizat ca vor fi inchise acele centre care au mai putin de zece vaccinari pe zi. In Timis s-a constatat ca se vor inchide sapte centre, printre care si cel de la Fundatia pentru Tineret Timis, insa acolo va fi functional in continuare fluxul dedicat copiilor cu varste intre 5-11 ani. De asemenea, toate aceste centre vor primi toti pacientii care si-au facut programari pana la data epuizarii lor. Este vorba despre:

Centrul Vox Park
Centrul de vaccinare din Sag
Centrul de la Muzeul de Transport
Centrul de vaccinare Mosnita Noua
Cardinal One Ciacova
Centrul de vaccinare Recas
Centrul FITT
„Asa cum am anuntat in saptamana trecuta, am identificat 322 de cabinete de vaccinare care au activitate redusa, ceea ce inseamna mai putin de zece doze administrate zilnic. Ieri am avut o sedinta impreuna cu colegii de la Institutul National de Sanatate Publica, Ministerul Sanatatii si Directiile de Sanatate Publica si practic analizand fiecare cabinet de vaccinare in parte 171 isi vor incheia activitatea in perioada urmatoare”, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

Unele centre de vaccinare inchise, se vor transforma, conform medicului Gheorghita, in centre de evaluare si chiar in centre hibrid, unde oamenii se vor putea si vaccina. Nu exista inca un plan exact comunicat de autoritati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005662 (s)