News Flash:

Sanitas: Negocierile cu Ministerul Sanatatii au esuat; greva generala va continua

1 Noiembrie 2016
879 Vizualizari | 0 Comentarii
greva sanatate 1
Negocierile dintre reprezentantii Federatiei Sanitas si cei ai Ministerului Sanatatii au esuat, ca urmare greva generala va continua, informeaza organizatia sindicala printr-un comunicat remis, luni, AGERPRES.
"Negocierile Federatiei Sanitas cu Ministerul Sanatatii au esuat, cu toate ca 75.000 de angajati din sistemul sanitar au intrat astazi in greva generala. Inflexibilitatea manifestata reflecta de fapt lipsa de interes a guvernantilor pentru a gasi solutii fiabile la solicitarile Sanitas (...) Greva generala va continua si facem un apel catre toti colegii sa nu se lase intimidati...", afirma sindicalistii.
Potrivit acestora, nemultumirile transmise reprezentantilor ministerului au ramas fara raspuns, iar in Parlament au fost respinse toate amendamentele privind OUG nr. 20/2016 depuse de reprezentantii Federatiei.
"Toate nemultumirile transmise astazi de catre oamenii din Sanatate au ramas fara raspuns. Mai mult, la intalnirea de lucru a comisiilor reunite de Buget, Finante, Banci — Munca si Protectie Sociala din cadrul Camerei Deputatilor, reprezentantii guvernului tehnocrat au respins categoric toate amendamentele privind OUG nr. 20/2016 depuse de reprezentantii SANITAS si au declarat ca greva generala declansata de SANITAS este ilegala. Le reamintim domnilor tehnocrati ca doar justitia se poate pronunta asupra legalitatii grevei generale si consideram ca datoria lor este aceea de a gasi solutii pentru angajatii unui sistem si asa vitregit de ani de zile", se mai mentioneaza in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)