News Flash:

Salariile vedetelor din Romania. Cat castiga lunar Andreea Esca, Maruta, Dan Negru si nu numai

13 Martie 2018
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
vedete

Salariile vedetelor din Romania. Andreea Esca, Andreea Mantea și Cătălin Măruță sunt doar trei dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi.

Și de-a lungul timpului, românii s-au întrebat ce sumă primesc în fiecare lună pentru job-ul pe care îl au.

Salariile vedetelor din Romania. În urma unei anchete, vă dezvăluim câteva mici secrete de-ale prezentatorilor de la noi, printre care se numără:

Andreea Esca, Florin Busuioc, Catalin Maruta, Andreea Mantea, dar și de-ale unor artiști, printre care se numără Andra, Inna și Delia.

Cat castiga vedetele din Romania – salariile pe bune. Salariile vedetelor de la noi au reprezentat dintotdeauna subiecte arzătoare pentru români și s-a scris mult despre sumele pe care le-ar primi.

Și, dacă în urmă cu câțiva ani s-au vehiculat sume exagerate, cele mai recente zvonuri pe această temă însă sună mai aproape de realitate.

Ce salariu are Andreea Esca. După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni.

Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt.

Potrivit celor mai noi mărturisiri lansate pe tema asta, venitul lunar al știristei de la PRO TV ar fi de 5.000 de euro.

Și asta după ce ar fi scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut însă s-a vehiculat o cifră fabuloasă în legăcută suma scrisă pe fluturașul ei lunar… se apre că ar fi fost înscrisă suma de 46.000 de euro.

Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV.

Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afacerile pe care le are.

Cat castiga Andreea Mantea. Focoasa brunetă lucrează de în trustul Kanal D de aproape 10 ani, iar salariul ei nu este deloc unul mic.

Potrivit revistei „VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună – o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze.

Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic. Prezentatoarea TV moderează împreună cu Victor Slav emisiunea „Wowbiz”.

Ce salariu are Florin Busuioc. În vârstă de 55 de ani, Busu, așa cum îl alintă o țară întreagă, e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de meteo.

În fiecare dimineață și seară, el ne aduce cele mai noi informații despre vreme, iar unele surse spun că salariul său e de câteva mii de euro.

Florin Busuioc a dat de cinci ori examenul pentru a admite la ATF, însă a ajuns să fie prezentator, nu, actor așa cum visa.

„Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă.

Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta.

Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească: «Bă, ce facem cu ăsta?», le-am zis: «Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o

lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem»”, a povestit Busu în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Ce salariu are Florin Busuioc. Florin Busuioc este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Actualei partenere i-a fost profesor.

„Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală.

N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme.

Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a mai spus Busu în cadrul aceluiași interviu.

Prezentatorul TV a vorbit și despre relația pe care o are cu copiii săi.

„Mai aveţi timp liber pentru a-l petrece cu ei? Am timp liber. În primul rând, uite, o chestie simplă. Le-am luat pian şi fac amândouă o oră pe săptămână, atât, nu mai mult.

Mi s-a părut foarte important să aibă acces la un alt univers sonor decât nenorocirea asta ce se poate auzi peste tot.

Şi uite că am reuşit pentru că acum, cu foarte multă plăcere, fetele ascultă şi Bach şi AC/DC şi Arctic Monkeys şi Chilian”, a mărturisit Florin Busuioc în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Salariul lui Catalin Maruta este… Unele surse au dezvăluit sub protecția anonimatului că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV.

Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time.

Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro, conform libertatea.ro.

Ce vedete mai sunt topul salariilor.

Dacă ar fi să ne luăm după un mesaj făcut public de Dan Negru în urmă aproape trei ani, Andreea Esca s-ar afla în topul celo mai bine plătite vedete din România.

Vă reamintim că în vara anului 2016, Dan Negru a dezvăluit informații senzaționale despre salariile pe care le au cele mai populare vedete de la noi.

Deși presa a tot speculat cât primește leafă Andreea Esca, iar uneori s-a spus că ar câștiga anual 480.000 de euro, ea nu a declarat nimic oficial despre acest subiect.

Însă, Dan Negru a făcut toate culculele de rigoare și a dezvăluir cât primește salariu Pavel Partoș și Mihaela Rădulescu.

„Grigoris Arnaoutoglou e Negru in Grecia. A prezentat quizz-uri, farse, game-showuri, am impartit aceleasi formate si adeseori impartim aceleasi gesturi la tv sau aceleasi ticuri, inerente acelorasi showuri.El nascut in ’72, eu in ’71.

Lucreaza la Mega Channel, televiziunea care in Grecia difuzeaza Champions League, Masterchef sau Survivor…Si totusi, ne desparte ceva. Leafa!

Grigoris Arnaoutoglou castiga, e adevarat, potrivit zvonurilor, 1,2 milioane de dolari ( NU EURO), anual.

Adica, cat Negru, Bartos, Esca si Raduleasca laolata! Iaca criza greceasca in breasla mea!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Andra și Cătălin Măruță, cel mai bogat cuplu din showbiz-ul mioritic. Dacă prezentatorul TV ar câștiga suma de 17.000 de euro pe lună, frumoasa lui soție câștigă o sumă mult mai mare.

Conform sursei citată mai sus talentata artistă ar câștiga aproape 8.000 – 10.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea „Românii au talent”.

Iar pentru serviciile de jurat oferite la o altă emisiune – „Vocea României Junior”, o sumă similară.

În plus, la acestea se adaugă și concertele pe care le are în țară și străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse muzicale, la 6.000 de euro..

Și… să nu uităm că anul trecut Andrta a fost plătită cu 1.000 de lei pe minut la o cântare, potrivit bugetul.ro. Mai mult, soția lui Cătălin Măruță mai încasează bani și din reclamele pe care le face.

Ștefan Bănică Jr. se numără și el printre cei bine plătiți interpreți din țara noastră! Potrivit acasatv.perfecte.mdm, la un concert obișnuit ia jur de 10.000 de euro.

Cât despre biletele de la concertele de Crăciun, acestea se vând mai ceva ca pâinea caldă: 50 de spectacole 12 ani.

Doar în 2014, Ștefan Bănică Junior ar fi făcut din concertele de Crăciun 1.218.000 lei.

În plus, artistul obișnuia încaseze 30.000 de euro pentru fiecare ediție show-ului „Dansez pentru tin”” primește bani din drepturile lui de autor cele ale tatălui.

Delia a detronat-o pe Inna la capitolul onorariu luat pe un spectacol. După ce mult timp, Inna a fost cea mai bine plătită cântăreață din România, Delia a detronat-o.

Artista cere 90.000 de euro pentru un concert, potrivit libertatea.ro.

De-a lungul carierei sale muzicale, Inna a ocupat numărul 1 clasamentele muzicale din 11 țări.

Ea se numără printr cele mai bogate vedete din România și a strâns o avere de 2 milioane de euro, pe care o împarte cu managerul și compozitorii pieselor sale.

În topul cântărețelor care câștigă foarte bin este și Antonia. Numai din concertele din 2013, iubita lui Alex Velea a încasat aproximativ 500.000 de euro.

Contractul Antoniei cu Avon durează de câțiva ani buni, de unde îi mai intră în cont aproape 100.000 de euro, potrivit acasatv.perfecte.md.

Artista mai face bani promovând un brand orădean de încălțăminte: contractul i-a adus inca 20.000 de euro.

În trecut, ea a fost juriul emisiunii „Kid Sing”, primind o remunerație de aproximativ 25.000 de euro pe sezon.

Luna trecută, Mircea Badea a urcat pe pagina lui de Instagram un printscreen cu dovada că a plătit către statul român suma de 8.911 de lei în data de 23 noiembrie – bani ce reprezintă TVA.

„Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris prezentatorul emisiunii În gura presei.

Curioși, prietenii virtuali ai realizatorului TV i-au calculat salariul, pornind de la mărturisirea făcută de

Mircea Badea care a spus că plătește 8.911 de lei în fiecare lună doar pe post de TVA. Trâgând linie, prezentatorul ar avea un salariu de 40.000 de lei net lunar. Poatenustiai.ro


delia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005350 (s)