News Flash:

Roxana Vancea, declaratii despre iubitul ei

15 Octombrie 2017
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
vancea
Roxana Vancea a declarat in exclusivitate pentru Antena Stars ca barbatul pe care il iubeste este perfect pentru ea! Dar oare ce ascunde focoasa bruneta si ce detalii picante ne spune din viata ei privata?

Roxana Vancea a dezvaluit, in exclusivitate pentru Antena Stars, picanterii din viata sa personala si a raspuns la cea mai grea intrebare: Cand te mariti?

"Cred ca o sa am copii frumosi, daca o sa am cu el. Nu-mi doresc copii, nu inca. Lucrez foarte mult la abdomenul meu si chiar imi place cum arata. Nu as strica abdomenul pentru un copil, niciodata (...) Nu e roman, dar locuieste aici. E exact ce mi trebuie mie. Daca cineva sta cu mine, se consuma. De aceea cred ca ne potrivim. Ne vedem destul de rar, o data la doua luni, vorbim la telefon tot timpul. Vine de Craciun in Romania. (...) E din Germania. Nu ma vad mutandu-ma in alta tara, pentru ca imi place aici. Poate el sa se mute aici. Iubitul meu nu este o prioritate pentru mine si nici eu pentru el. E un barbat foarte frumos. Niciodata nu o sa fie (n.r. inel pe deget)", a spus Roxana Vancea in exclusivitate pentru Antena Stars.

roxana vancea antena stars mariti copii abdomenul barbat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011730 (s)