News Flash:

Pe Cristian Leonte de la Pro TV il stim cu totii. Iata cum arata sotia lui. Putini stiu ca sunt casatoriti si au doi copii! E colega lui si e la fel de cunoscuta ca el

12 Octombrie 2017
3440 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian leonte

După nouă sezoane de „România, te iubesc!”, Cristian Leonte în vârstă de 41 de ani, nu È™i-a pierdut nimic din revolta care stă la baza oricărei anchete jurnalistice È™i din nevoia de a spune poveÈ™ti care să reflecte realitățile țării în care trăim.


Înainte, Cristian Leonte a lucrat È™i în radio È™i în televiziune. Când nu e prins cu activitatea jurnalistică, Cristian îÈ™i dedică întreaga energie celor doi copii ai săi, Ania ÅŸi Vladimir, pe care îi are împreună cu colega È™i soÅ£ia sa Paula Herlo.

 

d44

Într-un interviu pentru unica.ro, Cristian Leonte a dezvăluit mai multe detalii din viaÈ›a de familie. Întrebat cum e viaÈ›a într-o casă cu doi oameni de televiziune È™i doi copii mici, acesta a răspuns sincer:

„E simplă! Pentru că ne înÈ›elegem. E bine că lucrăm amândoi la această emisiune, care îÈ›i impune un program extrem de solicitant.”

d45


În continuare, Cristian Leonte a făcut eforturi pentru a sta departe de ochii È™i gura lumii:

 

„Să È™tii că despre mine personal cel mai cuprinzător articol este pe pagina È™tirilor ProTV. Nu mi-am dorit să fiu mai expus. Cred că aÈ™a sunt construit, e din familie. E un fel de a fi care vine cu siguranță din educaÈ›ie. Dar să È™tii că am făcut eforturi pentru discreÈ›ie! Și nu e uÈ™or să fii discret în ziua de astăzi…”, a declarat Cristian Leonte.

d46



cristian leonte paula herlo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 32 queries | Mysql time :0.016615 (s)