News Flash:

Poveste reala de viata: Mama se intorcea acasa ca sa-si ingroape copilul. La un moment dat, un barbat din avion i-a intins un servetel si a plecat. Cand s-a uitat la el a inceput sa tremure si sa planga. Ce a vazut nu va uita niciodata, uite ce s-a intamp

12 Octombrie 2017
7346 Vizualizari | 0 Comentarii
mama
O femeie care trecea printr-o mare suferinta era in avion, in drum spre casa, unde mergea pentru a-si ingropa copilul. Acolo ea a primit un servetel de la un strain, era, de fapt, un bilet care, dupa ce ea i-a facut public continutul, atinge inimile multora.

Tricia J. Belstra si-a impartasit povestea pe Facebook, iata ce spune ea: ,,Nu am fost in stare sa spun povestea pana acum. Pe 18 august am zburat acasa, nu aratam si nici nu ma simteam bine. Stateam pe locul meu, intre doi straini, tinand in mana o punga pentru voma intre picioare. Unul dintre asistentii de zbor m-a intrebat daca sunt bine. Apoi a venit un tanar, mi-as dori sa-l fi intrebat cum il chema. Ii intreba pe toti daca vor sa bea ceva, am cerut o cola si un alt pahar cu apa. S-a aplecat si m-a intrebat daca sunt bine. I-am zis ca ma duc sa imi ingrop copilul. A spus ca ii pare rau. Fata de langa mine s-a oferit sa imi toarne apa in pahar, atat de tare imi tremurau mainile. In timp ce plecam, tanarul m-a oprit si mi-a intins un servetel, spunandu-mi ca ii pare rau pentru pierderea mea. Am spus multumesc si am plecat. Apoi m-am uitat la servetel si am inceput sa plang. Acasa i-am spus preotului sa il binecuvanteze pe acest om si el mi-a zis ca este unul dintre sufletele-ingeri ai Domnului.”

Iata ce scria in bilet:
,,In 2004 familia mea l-a pierdut pe fratele meu mai mare. Desi pentru mine inca e traumatic, nici nu imi pot imagina ce durere trebuie sa simta o mama. Totusi, mi-am privit si eu mama jelind, si pare un proces care nu se va mai termina niciodata. In primul rand, a fi mama inseamna sa dai nastere unei noi vieti, ca o promisiune despre viitor. Dar misiunea ta nu se opreste acum – viata fiului tau e mai mare decat moartea lui si asa va fi mereu. Mama mea s-a luptat disperata, dar a inteles ca durerea nu trece niciodata. Nu iti irosi energia incercand sa faci durerea sa dispara. In schimb, cauta sa gasesti moduri prin care sa ai experienta bucuriei.
Viziteaza familia, reia legaturi cu oameni dragi, calatoreste. Aceasta este povestea ta, si iti datorezi tie si fiului tau ca te vei asigura ca supravietuiesti. Nu te presa singura. Aceasta lume e plina de oameni care tin la tine, chiar daca uneori nu se simte asa. Eu ma voi gandi in continuare la tine, la ce faci si cum esti. Vei iesi din asta mai puternica iar eu iti voi tine mereu pumnii.”


bilet





bilet


preluat de pe stiri.rol.ro

avion servetel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009444 (s)