News Flash:

Romania va juca cu Norvegia la Oradea

22 Octombrie 2013
1341 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa de handbal feminin a Romaniei va juca miercuri, 23 octombrie, la Oradea, în Arena Antonio Alexe, un meci cu naţionala Norvegiei, în primul meci din grupă, pentru preliminariile Campionatului european din decembrie 2014.

Atat preşedintele Federaţiei Romane de Handbal, Cristian Gaţu, cat şi antrenorul echipei, Gheorghe Tadici, au declarat luni, în conferinţă de presă, la Primăria Oradea, că acest meci va fi important mai ales pentru jucătoarele tinere, deoarece naţionala va fi compusă, de această dată, din tinere care au jucat şi au dat dovadă de performanţă în cadrul echipei de juniori.

'Echipa naţională joacă acum într-o formulă nouă, la meciul cu Norvegia va trebui să ne concentrăm mult deoarece ne aşteptăm la un meci greu. Ne vom întalni cu o echipă foarte bună şi aşteptăm publicul orădean să ne susţină', a declarat Aurelia Brădeanu, componentă a echipei naţionale a Romaniei.

In ceea ce priveşte meciul de miercuri, antrenorul Tadici a spus că acest eveniment sportiv va fi un mare privilegiu pentru iubitorii de handbal, deoarece echipa Norvegiei este formată din nouă jucătoare cu mare experienţă şi pentru faptul că naţionala Romaniei va juca pentru punctul din clasament, iar membrii echipei sunt pregătiţi pentru un meci greu, dar cu rezultate deosebite.

In numele administraţiei locale şi a Primăriei municipiului Oradea, viceprimarul Ovidiu Mureşan şi-a manifestat satisfacţia de a putea oferi condiţiile desfăşurării unui asemenea meci spectaculos. AGERPRES


norvegiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005573 (s)