News Flash:

Campionii de la RCM Timisoara prezinta public Trofeul SuperLigii CEC Bank

22 Octombrie 2013
1320 Vizualizari | 0 Comentarii

Campionii naționali la rugby, de la RCM Universitatea de Vest Timișoara, prezintă public, marți, în Sala de Consiliu a Municipalității, Trofeul SuperLigii CEC Bank 2013 caștigat recent în fața celor de la Știința Baia Mare.

''Reluăm și în acest an traseul trofeului național prin Timișoara. De această dată vor fi incluse și Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean, Universitatea de Vest, precum și, cel mai probabil, Iulius Mall'', a anunțat marți Oana Barbu, director de comunicare al RCM Universitatea Timișoara.

Trofeul va fi afișat public timp de o săptămană, urmand ca mai apoi să fie mutat pentru încă o săptămană la Consiliul Județean.

''Evenimentul va fi însoțit și de un 'remember' al afișelor de meci care ne-au făcut atat de mandri și de cunoscuți în toată țara, precum și de o selecție a cronicilor de meci făcute de jurnaliști din Timișoara și din presa națională'', a adăugat Oana Barbu.

In altă ordine de idei, noul antrenor principal al campionilor cu balonul oval, Danie de Villiers, care a preluat echipa după încheierea mandatului lui Chester Williams, a fixat programul antrenamentelor pentru perioada următoare, în vederea Cupei Romaniei.

Pe 5 octombrie, RCM UV Timișoara învingea cu scorul de 25-19 pe CSM Știința Baia Mare, la București, în finala SuperLigii CEC Bank și își adjudeca al doilea titlu național consecutiv. AGERPRES


rcm universitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1426 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005672 (s)