News Flash:

Medalii pentru sportivii oradeni la Cupa Alfredo Bachelli la scrima

21 Octombrie 2013
1207 Vizualizari | 0 Comentarii

Ana Maria Branză şi Cosmin Kortyan au caştigat Cupa Alfredo Bachelli la spadă, competiţie de scrimă organizată în Sala Sporturilor ''Ion Constantinescu'' din Craiova şi dedicată italianului care e considerat întemeietorul şcolii de scrimă din Bănie.

La ediţia a treia a competiţiei, în concursul feminin, Ana Maria Branză s-a impus după ce a învins-o în finală pe colega sa Maria Udrea (ambele de la Steaua), cu scorul de 15-9. Pe locul al treilea s-a clasat Ana Maria Constantin (CSM Oradea), iar pe patru Simona Pop (Steaua), potrivit site-ului Clubului Sportiv Universitatea.

La masculin, Cosmin Kortyan (CS Farul Constanţa) a dispus în finală de Lucian Ciovîcă (CSM Oradea), cu 15-12, locul al treilea revenindu-i lui Dorian Pîrvan (CS Unversitatea Craiova), iar pe patru s-a clasat coechipierul său Alin Sbîrcea.

In clasamentul pe echipe, la băieţi primul loc a fost ocupat de CS Universitatea Craiova, urmată de CSM Oradea şi Bulgaria, iar la feminin, Steaua Bucureşti a fost urmată de LPS Petrache Trişcu şi CS U Craiova.

La ediţia de anul trecut au caştigat Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova) şi Otto Tardi (CSM Oradea).


cosmin kortyan simona pop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006515 (s)