News Flash:

Robu: Am dat dispozitie Politiei Locale sa amendeze SNCFR pentru aspectul Garii de Nord

22 Februarie 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Nicolae Robu a afirmat, vineri, că s-a săturat ca Primăria Timişoara să fie acuzată pentru aspectul jalnic al Gării de Nord din municipiu şi a cerut Poliţiei Locale să amendeze proprietarul clădirii – SNCFR – pentru faptul că nu îşi îngrijeşte proprietatea. „Eu va trebui să cer Poliţiei Locale să dea amenzi CFR-ului, Gării de Nord, pentru tot ce e în neregulă acolo. Aşa cum dăm amenzi unui cetăţean care nu îşi îngrijeşte proprietatea, aşa vom face şi cu SNCFR, de luni”, a declarat Nicolae Robu răspunzând unei întrebări adresate de reporterii www.tion.ro

Primarul a ţinut să sublinieze că timişorenii sunt, pe bună dreptate, nemulţumiţi de aspectul Gării de Nord, însă a afirmat că aceasta nu aparţine municipalităţii timişorene.

„Omul obişnuit e nemulţumit de cum arată gara. E nemulţumit şi de primărie, chiar dacă gara nu e a primăriei. Dacă era a noastră, am fi intervenit demult. Am arătat capacitatea de a interveni cu milioane de lei, pentru alte proiecte, nu cu sume mici”, a mai spus Robu.

Pe de altă parte, primarul Timişoarei a afirmat că a avut o discuţie cu ministrul Transporturilor, colega lui de partid, Ramona Mănescu, căreia i-a cerut ca ministerul să intervină cu reparaţii în regim de urgenţă la Gara de Nord, chiar dacă proiectul de reabilitare este încă blocat de un litigiu.

„Am vorbit cu doamna ministru Ramona Mănescu, vinerea trecută. Am rugat-o să înceapă lucrări de reparaţii acolo în regim de urgenţă, chiar dacă nu de anvergură aşa cum e gândit proiectul, dar trebui să facem ceva acolo”, a declarat Robu.

El a recunoscut, însă, că ministrului nu i-a comunicat intenţia sa de a împărţi amenzi SNCFR-ului pentru modul în care arată Gara de Nord din Timişoara. Tion.ro

Până acum nu a fost amendat niciodată SNCFR. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1049 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030970 (s)