News Flash:

Cum va fi VREMEA vineri. PROGNOZA METEO in tara, la Bucuresti si la munte

20 Februarie 2014
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
Vineri, vremea va fi în continuare mai caldă decat în mod normal pentru această perioadă din an, chiar deosebit de caldă local în vestul şi centrul ţării, precum şi în zona de munte. Cerul va avea înnorări şi izolat se va semnala burniţă sau ploaie slabă, iar noaptea nebulozitatea se va accentua în vestul şi nord-vestul ţării, unde pe arii extinse va ploua slab. Vantul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice. Temperaturile maxime, în uşoară scădere faţă de ziua anterioară, vor avea valori de la 7 grade în Moldova pană la 18 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 şi 9 grade. Pe arii restranse în zonele joase va fi ceaţă.
BUCUREŞTI
Vremea va fi mai caldă decat în mod normal pentru această dată, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, mai ales noaptea, vor fi condiţii de burniţă. Vantul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 4...5 grade.

MUNTE

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va avea înnorări şi izolat se va semnala burniţă sau ploaie slabă. Noaptea nebulozitatea se va accentua în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, unde pe arii extinse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Izolat pe văi şi în depresiuni va mai fi ceaţă. 

munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028414 (s)