News Flash:

Reteta zilei: Un desert delicios si usor de preparat pentru Postul Craciunului

3 Decembrie 2016
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura cu nmere
Prajitura cu mere

Ingrediente

3 mere dulci

200 g faina

150 g zahar

1 cana apa minerala

125 g margarina

2 linguri cu ulei

1/2 plic praf de copt

esenta de vanilie

miez de nuca

scortisoara

otet

Mod de preparare

Pentru inceput, freaca margarina cu zaharul pana ajunge o crema moale si fina, apoi introdu in amestec faina cernuta si apa minerala. Adauga praful de copt amestecat in prealabil cu putin otet si cu cele doua linguri de ulei, apoi pune si esenta de vanilie dupa gust.

In continuare, varsa compozitia intr-o forma de tarta pe care ai pus hartia de copt, iar deasupra aranjeaza cu grija bucati de mar si nuca zdrobita, pe care ai lasat-o timp de 2 minute pe tigaia incinsa. Tine compozitia la cuptor timp de 20 de minute.

In timp ce lasi prajitura la cuptor, taie restul de mere in felii subtiri si stropeste-le cu zeama de lamaie. Cand prajitura a inceput sa se inchege, aseaza deasupra feliile de mar si presara zahar si scortisoara. Tine prajitura la cuptor pentru inca 15 minute.
 

ingrediente scortisoara otet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)