News Flash:

Iulia Albu sare la gatul Bianca Dragusanu

3 Decembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia albu2
Iulia Albu nu se abtine de la nimic. Cand are o parere, o spune si pace, indiferent pe cine raneste, atat in emisiunile de la Kanal D in care apare, cat si pe site-ul ei.
Pe Internet, fashion editorul are o rubrica numita "Miercurea neagra cu Iulia Albu", iar una dintre "victimele" sale recemte este Bianca Dragusanu. Aceasta s-a pozat cu o haina de iarna, cu blana, in propria locuinta si a ales sa impartaseasca imaginea cu cei care o admira. Haina cu blana naturala are un pret semnificativ pentru buzunarul unui om de rand: 550 de euro.
Pe Iulia Albu nu a impresionat-o jacheta blanoasa a Biancai, dar, mai mult de atat, chiar a luat-o peste picior pentru locul in care a ales sa se pozeze.
"O fi frig in apartamentul Biancai Dragusanu? Asa se pare, din moment ce sus-numita a ales sa se pozeze in trei vulpi jupuite in propria sufragerie, probabil. Rugam pe aceasta cale furnizorul RADET sa urgenteze solutionarea cererii Biancai si vom initia chiar si o petitie in acest sens, cu un cont special deschis pentru donatii. Va asteptam pe toti pe: caldurapentrupitipoance.com", a scris Iulia pe site-ul ei.

iulia albu biancai dragusanu caldurapentrupitipoanc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006634 (s)