News Flash:

HOROSCOP DECEMBRIE 2016: previziuni complete

3 Decembrie 2016
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Vedeta lunii decembrie 2016 este Uranus, maestrul surprizelor si initiatorul innoirii. Fiindca sta practic pe loc (se misca doar o jumatate de grad pe tot parcursul lunii decembrie), efectele lui Uranus sunt foarte puternice si, tipic lui, impredictibile. Si fiindca se afla in Berbec, efectele lui sunt cu atat mai viguroase, explicite, poate chiar explozive. 
HOROSCOP DECEMBRIE 2016. Uranus este implicat in ambele aspecte astrologice majore ale lunii decembrie 2016: un trigon cu Saturn (de bine) si o opozitie cu Jupiter (care nu e de bine). 
Pe de o parte, trigonul dintre Saturn (situat in Sagetator) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 25 decembrie 2016, agreeaza innoirea controlata. Adica schimbarile care au in spate o analiza prealabila si o strategie cu bataie pe termen lung, schimbarile care se fac in baza experientei sau a unor acumulari de lunga durata. 
Pe de alta parte, opozitia dintre Jupiter (situat in Balanta) si Uranus (in Berbec), care se perfecteaza pe 26 decembrie, cere libertate, schimbare si innoire cu orice pret. O cere intempestiv: agita spiritele, forteaza nota, se comporta nebuneste, rebel, revolutionar, uneori violent. Aduce neprevazutul, intamplari bruste, bulversante.
Distonantele Jupiter-Uranus au prostul obicei de a declansa evenimente neasteptate, cu tenta exploziva. La nivel macro, opozitia Jupiter-Uranus ar putea genera accidente de proportii, pene de curent, incendii, explozii, cataclisme naturale, rebeliuni, conflicte sau scandaluri diverse (politice, financiare, juridice, religioase, financiare, universitare etc.), sau viraje ciudate pe piata bursiera.
Asadar, avem pe de-o parte nevoia de reforma strategica, iar pe de alta parte riscul de schimbare bezmetica, fortele dezlantuite, gata sa rastoarne totul intr-o clipita.
La o analiza mai atenta, reiese ca fiecare dintre cele doua partide are sustinatorii sai. 
Pe de o parte, sextilul Jupiter-Saturn, intarit de o receptie mutuala mixta (domiciliu-exaltare), ar trebui sa aiba efecte stabilizante si constructive fiindca Saturn (perseverenta, concretizare, durabilitate), in buna intelegere cu Jupiter (entuziasm, deschidere, sansa), ajuta la o mai buna organizare si coordonare, cu efecte bune in timp. 
Pe de alta parte, Pluton, aflat in Capricorn, intareste opozitia Jupiter-Uranus, prin careul pe care-l face cu Uranus din Berbec si prin careul pe care-l face cu Jupiter din Balanta. (Cele doua careuri nu se perfecteaza in decembrie, dar isi fac deja simtite efectele.)
Efectele careurilor formate de Pluton sunt amplificate de Mercur, care se afla in ciclul retrogradarii in Capricorn, si de Soare, care pe 21 decembrie 2016 va intra si el in Capricorn. In aceasta configuratie, Pluto pune probleme legate de putere si control, care la nivel macro tind sa aiba implicatii mai ales politice si financiare. In plus, alimenteaza tendintele conflictuale si riscul de accidente si catastrofe diverse. 
Tragand linie si adunand: Saturn incearca sa tempereze opozitia Jupiter-Uranus, in timp ce Pluto, ajutat de Mercur si de Soare, ii da apa la moara cat cuprinde. 
Prin urmare, decembrie 2016 va fi, cel mai probabil, o luna bogata in evenimente, in care natura isi poate iesi din fire, iar incidentele cu tenta violenta nu vor lipsi. O luna cu rasturnari de situatie, turbulente si incercari de ajustare, decizii radicale, unele regretate ulterior si urmate de razgandiri.
Unii dintre noi vor face schimbari bune in viata lor, cam impinsi de la spate sau fiindca se pricep sa speculeze bulversarile din jur. Altii vor trece prin momente de criza sau vor incasa o portie zdravana de stres. 
In concluzie, decembrie 2016 este o luna complicata, cu conjuncturi complexe, in care e bine sa fim cu ochii-n patru, sa nu ne asumam riscuri, sa ne pastram sangele rece si sa nu luam decizii pripite.
Horoscop decembrie 2016. SAGETATOR 23.11-23.12
Horoscop decembrie 2016. Viata ta va fi conditionata de bani mai mult ca de obicei in aceasta luna, ceea ce nu e neaparat un lucru rau, fiindca va trebui sa-ti pui mintea la treaba si sa gasesti solutii. In compensatie, forma fizica, moralul si latura amoroasa sunt la cote maxime, deci poti profita pe deplin de oportunitatile ivite. Nu e exclus sa intalnesti curand marea iubire.
Horoscop decembrie 2016. CAPRICORN 24.12-20.01
Horoscop decembrie 2016. In aceasta perioada, vei asculta mai mult ca de obicei de vocea ratiunii, urmandu-ti interesele, in detrimentul dragostei. Chestiunile legate de bani si in special de viata profesionala isi vor gasi rezolvarea, dar relatia de cuplu va avea de suferit.
Horoscop decembrie 2016. VARSATOR 21.01-18.02
Horoscop decembrie 2016. Mercur retrograd s-ar putea sa-ti joace feste pe plan amoros, asadar, mai ales daca te afli intr-o relatie, ar fi bine sa nu te joci cu focul – persoana iubita nu-ti va ierta infidelitatea. Mai bine ocupa-te de latura financiara, se anunta castiguri mari.
Horoscop decembrie 2016. PESTI 19.02-20.03
Horoscop decembrie 2016. Nu ai un moral prea ridicat si nici cu energia nu stai prea bine in aceasta luna, dar, daca vei reusi sa-ti dozezi eforturile, vei depasi cu bine momentul. In contrapartida, ai noroc in dragoste. In plus, o fosta iubire apare din nou la orizont.
Horoscop decembrie 2016. BERBEC 21.03-20.04
Horoscop decembrie 2016. Se anunta o luna agreabila in plan sentimental, dar si celelalte categorii vor fi bine aspectate. Iesirile in societate, activitatile cu familia si distractiile cu prietenii iti vor umple timpul liber in mod placut si te vor incarca pozitiv.
Horoscop decembrie 2016. TAUR 21.04-21.05
Horoscop decembrie 2016. Ti se deschid noi perspective profesionale, dar si sentimentale, iar in cel mai fericit caz vei reusi sa impletesti utilul cu placutul, pentru ca nu e exclus sa te indragostesti de cineva de la job. Cireasa de pe tort sunt banii, deci asteapta-te la o prima!
Horoscop decembrie 2016. GEMENI 22.05-21.06
Horoscop decembrie 2016. O luna a deciziilor cu impact pe termen lung, dar si a frivolitatii. Te vei distra mai mult ca niciodata si nu vei rata nicio ocazie de a iesi in lume si a-ti face noi cunostinte. In plus, situatia materiala e bine aspectata, deci poti pleca in vacanta mult visata!
Horoscop decembrie 2016. RAC 22.06-22.07
Horoscop decembrie 2016. Din punct de vedere financiar, esti pe val, toate demersurile si investitiile tale au sanse de succes. Relatiile cu familia lasa insa de dorit. De data asta, s-ar putea sa nu te mai salveze rolul lui Mos Craciun – ei au nevoie de tine, nu de cadouri!
Horoscop decembrie 2016. LEU 23.07-23.08
Horoscop decembrie 2016. Desi ai o energie fantastica, in aceasta luna vei simti ca bati pasul pe loc la job orice ai intreprinde, insa doar din cauza celor din jur, care nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale. In schimb, sex-ap-peal-ul tau fabulos va face victime negresit.
Horoscop decembrie 2016. FECIOARA 24.08-22.09
Horoscop decembrie 2016. Desi ai o multime de lucruri pe agenda zilnica, vei reusi sa le rezolvi in timp-record, si asta pentru ca esti o persoana extrem de rationala si organizata. Din pacate, ii scoti peri albi persoanei iubite cu insistenta, iar relatia dintre voi e exploziva.
Horoscop decembrie 2016. BALANTA 23.09-23.10
Horoscop decembrie 2016. Adori Sarbatorile de iarna si aceasta perioada magica te predispune la romantism si la visare mai mult ca de obicei. Din nefericire, ai tendinta de a flirta in stanga si-n dreapta, iar asta n-o sa se termine bine deloc daca afla jumatatea ta.
Horoscop decembrie 2016. SCORPION 24.10-22.11
Horoscop decembrie 2016. Bani, cariera, dragoste – toate sunt la superlativ, asadar ar fi bine sa nu ratezi nicio oportunitatece-ti va iesi in cale. Nu uita totusi sa faci totul cu masura, fiindca, din pacate, sanatatea nu e punctul tau forte in aceasta luna.

horoscop decembrie saturn jupiter uranus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005924 (s)