News Flash:

Drama prin care trece Cristi Borcea

1 Decembrie 2016
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
borceaa
Fostul actionar dinamovist Cristian Borcea a acuzat din nou probleme medicale si a fost internat la inceputul acestei saptamani la Spitalul Floreasca din Bucuresti, informeaza Cancan.

Cristi Borcea este inchis din martie 2014, dupa ce a primit o condamnare de 6 ani si 4 luni in Dosarul Transferurilor, iar saptamana trecuta magistratii Curtii de Apel Bucuresti au dictat o noua pedeapsa de 7 ani si 4 luni, in dosarul in care fostul finantator al lui Dinamo era acuzat alaturi de fratii Victor si Ioan Becali ca au mituit-o pe judecatoarea Geanina Terceanu.
Conform sursei citate, Borcea a fost transportat la spital in dimineata zilei de marti, unde este tinut sub observatie de catre medicul Bradisteanu, care l-a si operat pe cord in 2012.

Nasul de cununie al lui Cristi Borcea, Gigi Becali, a comentat incidentul, precizand ca  omul de afaceri nu se simtea bine in ultima perioada, fiind extrem de suparat atat din cauza noilor probleme cu legea, dar si a faptului ca nu i-a fost permis sa participe la botezul copilului pe care il are alaturi de Valentina Pelinel. "Ma suna si plange ca nu il lasa sa-si vada copiii", spune Becali, care considera ca Borcea nu are parte de beneficiile altor detinuti, cum ar fi o "permisie" de 30 de zile intr-un an calendaristic.
"Nu se simtea bine ieri. Nu stiu astazi. Oameni care conduc structuri ale statului, ce fel de oameni criminali. Cristi Borcea 9 luni nu a venit acasa sa isi vada copiii. Are dreptul la 30 de zile pe an. Va dati seama cum o sa-i suporte Dumnezeu pe acesti oameni criminati care isi bat joc? Nu este nimeni care sa zica: bai oameni buni, el nu a venit acasa 9 luni de zile. Mai are putin si se elibereaza. Cum sa nu il lasi sa isi vada copiii? Asta l-a daramat. Dupa cate are pe care, stai aici si te tin ca pe un caine. Sunteti neam de criminali? De cate ori ma suna plange ca nu il lasa sa isi vada copiii. A facut cerere ca sa isi boteze copilul si a zis nu. Femeile nu sufla in fata lui. S-a inteles cu femeile, ce nu ii ajung 10 000 de euro pe luna? Eu cred ca o sa ii dea gratiere. Mi-e mila de el, ca plange ca un copil la telefon. Daca s-ar baga DNA-ul in mafia lor. Fac smecherii intre ei. Orice mic stres la el, va dati seama", a declarat Gigi Becali, citat de Cancan.

cristi borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)