Reteta zilei: Ciorba de burta cu tarhon
Te-ai gandit vreodata cat de mult schimba plantele aromatice gustul unei banale retete? Incearca reteta de ciorba cu tarhon!
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
300 g piept de porc
300 g carne de porc afumata
4 cartofi
1 morcov
1 pastarnac
2 cepe mici
200 g smantana
1 ou
tarhon
sare
Mod de preparare
1. Taie carnea in bucati potrivite si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Indeparteaza spuma de cate ori este nevoie.
2. Adauga cepele, morcovul si pastarnacul taiate marunt. Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete, scrie ecuisine.ro.
3. Spre final, scufunda legatura de tarhon, las-o cateva minute, apoi indeparteaz-o. Drege ciorba de porc si tarhon cu smantana batuta bine cu oul. Las-o sa dea in 1-2 clocote.
Comentarii (0)