News Flash:

Ce minuni poate face coaja de lamaie

11 Octombrie 2016
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
coaja lamaie2
Lamaile sunt cele dintre cele mai sanatoase fructe de pe planeta, deoarece acestea sunt incarcate cu substante nutritive esentiale, care sustin starea generala de sanatate.
Cu toate acestea, ati auzit cu siguranta despre beneficiile sucului nu-i asa?

Lamaile sunt abundente in vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, C, B1, B6, potasiu, bioflavonoide, acid folic, magneziu, pectina, fosfor, calciu.
Acest lucru le face extrem de eficiente in lupta impotriva diferitor boli, cum ar fi diabetul zaharat. Consumul lor regulat intareste imunitatea si are un efect benefic asupra digestiei, intestinelor, si ficatului.
Consumul de suc de lamaie intr-un pahar cu apa, in dimineata amelioreaza greata de dimineata in timpul sarcinii, iar mirosul trateaza greata si ajuta la probleme de stomac.
In plus, coaja de lamaie are proprietati antiseptice si puternic antiinflamatori, care calmeaza durerea nervilor si a vaselor de sange, in timp ce frunzele de lamaie trateaza simptomele febrei.
Cu toate acestea, lamaile sunt de asemenea foarte eficiente in cazul durerilor articulare, acestea pot fi utilizate in doua moduri:
Se curata doua lamai si se pun intr-un borcan de sticla. Se toarna niste ulei de masline peste ele, inchide borcanul si se lasa timp de 2 saptamani. Dupa aceea, uleiul este gata pentru utilizare. Se inmoaie un tifon in ulei, puneti-l pe zonele dureroase, sigure, cu un bandaj, si lasati-l sa actioneze in timpul noptii.
Ar trebui sa radeti o coaja de lamaie, dar numai partea galbena, si se aplica pe zonele afectate. Securizati cu un bandaj, si lasati-l, astfel, sa actioneze pentru cateva ore.
Incercati aceste doua remedii naturale pentru durerile articulare si folositi beneficiile pentru sanatate uimitoare ale lamaiei inca o data!
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006709 (s)