News Flash:

RETETA CARE ITI LASA GURA APA! Pulpe de pui cu usturoi, iaurt, castraveti si marar!

17 Mai 2017
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
mazaresanatatea 678x381
Continuam calatoria culinara si ajungem in Turcia de unde iti prezentam urmatoarea reteta de pulpe de pui cu usturoi, iaurt, castraveti si marar! Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara acest deliciu: 75 de ml de ulei de masline, sucul de la 1 lamaie, piper, 4 catei de usturoi, chimen, sare, chilli, 1 caserola de pulpe superioare de pui CocoRico. Pentru garnitura ai nevoie de: 1 castravete, 1 lingura de otet balsamic, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingura de zeama de lamaie, marar maruntit. Pentru sos ai nevoie de: 5 catei de usturoi, 250 de grame de iaurt si 3 linguri de ulei de masline. Mod de preparare: amesteca 75 de ml de ulei de masline cu sucul de la 1 lamaie, condimentele si usturoiul. Pune carnea intr-un bol si toarna marinada peste aceasta. Acopera-l si pune-l la frigider pentru doua ore. Taie castravetele in bucati mici si amesteca-l cu ulei de masline, otet de vin, zeama de lamaie si marar. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga usturoiul maruntit si uleiul in iaurt. Intr-o tigaie pune ulei si prajeste pulpele pe ambele parti. Adauga si usturoiul ramas. Dupa ce carnea este gata, serveste impreuna cu sos si castraveti. Si ca sa identifici usor produsele pentru lista de cumparaturi, iata produsele CocoRico pentru aceasta reteta: http://cocorico.ro/products-cocorico/pulpa-superioara-de-pui-cu-os-si-piele/?lang=ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)