News Flash:

Relatiile toxice: 5 prieteni care te incarca cu energie negativa. Scapa de ei!

22 Noiembrie 2016
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
cearta
Nu numai iubitilor trebuie sa le dai papucii: cateodata trebuie sa te rupi si de anumite prietene! Da, sunt acele persoane care te incarca cu energie negativa, super negativiste, care nu sunt multumite de nimeni si de nimicsau care, pur si simplu, te calca pe nervi. Iata cateva tipuri de prietene cu care ar trebui sa petreci mai putin timp!

Negativista

Cunosti genul acesta de prietena. Este mereu nemultumita de orice lucru care o inconjoara si nimeni nu reuseste sa faca nimic mai bine decat ea. Cand afara este soare, pentru ea va fi prea cald; daca ii propui sa vedeti un film, iti va spune ca e prea slab pentru ca a vazut deja review-urile pe internet etc.

Chiar si atunci cand ai de dus o sarcina importanta pana la capat, prietena negativista va face si va spune orice pentru a te impiedica sa o faci.

Incearca sa te distantezi de ea si sa nu pui prea mare pret pe ce zice. In cazul in care esti afectata de criticile si remarcile venite din partea ei, cel mai bine este sa iesi din relatie.

Sfatuitoarea

Prea multe sfaturi nu sunt niciodate bune, mai ales cele provenite din partea aceleasi prietene. Ea le stie mereu pe toate si are cate ceva de zis in privinta fiecarui moment din viata ta, incepand cu pozitia pe care trebuie sa o adopti in poza si pana la cate persoane sa inviti la petrecere.

Daca ii apreciezi celelalte calitati si nu vrei sa o pierzi, incearca sa ai o discutie cu ea si sa ii explici ca esti o femeie matura, care se poate descurca si singura.

Barfitoarea

Cu siguranta ai o asemenea prietena in anturajul tau! Este tipa care detine toate secretele, stie care sunt ultimele noutati, cine s-a mai cuplat cu cine, care ce gafa a mai facut. Este genul de prietena care pare sa se hraneasca cu esecurile celorlalti si care nu poate trai fara sa iscodeasca.

Aceasta persoana va evita cu gratie sa iti expuna amanunte din viata ei, insa va dori sa le afle pe cele mai ascunse din viata ta. Evita sa faci acest lucru si indeparteaz-o incet de langa tine. Cu cat vei refuza sa intri in jocul ei si sa pleci urechea la ceea ce spune, cu atat te va considera mai neinteresanta.

Plangacioasa

Acest tip de prietena este mereu deprimata si cauta un umar pe care sa planga. Plangacioasei nu ii reuseste niciodata nimic, iar viata ei amoroasa este un dezastru. Intotdeauna va fi invidioasa pe altii si va avea ceva sa le reproseze.

Nu incerca sa o schimbi, deoarece nu vei reusi. Poti insa sa te detasezi cat poti de mult de ea. Nu faci altceva decat sa te incarci de energii negative, iar tu nu ai nevoie de asta.

Competitoarea

Putina competitie nu strica niciodata, dar acest tip de prietena vrea mai mult de atat. Pentru ea, tot ceea ce faci tu reprezinta o motivatie in plus sa isi hraneasca orgoliul cu cele mai perfide scenarii. Este genul de persoana care intra in concurenta directa cu tine fara sa aiba niciun scrupul.

Daca tu reusesti sa iti iei o casa, ea va dori una si mai mare. Este o relatie care te poate motiva, insa la fel de bine te poate afecta psihic, de aceea este mai bine sa excluzi prietena exagerat de competitiva din cercul tau de prieteni.



persoane energie negativa negativiste negativista sfatuitoarea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004727 (s)