News Flash:

Regimul de detoxifiere cu supe, propus de Dr. Oz

27 Septembrie 2017
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
supa detox oz
Vezi ce cura de detoxifiere rapida propune doctor Mehmet Oz si cum poti sa-ti cureti organismul în doar 3 zile cu supa.

Ideea de baza pentru detoxifierea cu supa a lui Doctor Oz
Acest plan de detoxifiere presupune consumul a sase supe pe zi. Desi suna destul de restrictiv si greu de tinut, cura de detoxifiere cu supa a lui Doctor Oz nu înseamna sa numeri calorii si poti consuma orice cantitate de supa vrei, la fiecare masa.

Supele de dimineata
Kefirul din supele de detox pentru dimineata contine mai multe probiotice decat iaurtul si ajuta tranzitul intestinal sa curete colonul.

Reteta de supa detox cu fructe
Ai nevoie de : 2 cesti si jumatate de capsuni, 2 cesti si jumatate de afine, ½ ceasca kefir, 1 lingurita pudra chilli, 1 lingura de sirop de artar sau miere de albine si sucul de la o lamaie verde.

Supele de pranz 
Urmatoarele supe din meniul de detoxifiere al lui Doctor Oz contin nutrienti care te ajuta sa arzi grasimile si sa accelerezi metabolismul, în timp ce îti curata organismul de toxine.


Începe cu o baza pentru supa din legume fara sare, sau cu continut foarte scazut de sodiu: ciuperci, broccoli, rosii si anghinare.


Ciupercile te ajuta sa scapi de procesele inflamatoare, broccoli aduce un aport important de fibre pentru curatarea colonului, rosiile curata ficatul de toxine, iar anghinarea stimuleaza secretia de bila, care arde grasimile si ajuta digestia.


mehmet oz supa calorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)