News Flash:

Ce este recomandat sa bei dimineata, in loc de cafea

27 Septembrie 2017
988 Vizualizari | 0 Comentarii
cafeaua
Nu numai cafeaua te poate ajuta sa te trezesti dimineata si sa te concentrezi mai bine pe tot parcursul zilei. Potrivit specialistilor, mai exista si alte bauturi care au un efect revigorant asupra corpului si pe care merita sa le incerci:

1. Laptele vegetal cu turmeric

Turmericul este acea pulbere galbuie pe care o gasesti la magazinele naturiste. Ea este recunoscuta pentru efectul antiinflamator asupra corpului. Fie ca prepari un lapte vegetal simplu incalzit si amestecat cu o lingurita de pulbere de turmeric si miere de albine, fie faci un smoothie in care sa pui turmericul, pentru a prepara un smoothie delicios ai nevoie de apa sau lapte vegetal, ananas, fulgi de cocos, seminte de chia si pulbere de turmeric, potrivit eva.ro.

2. Ceaiul Mate

Ceaiul Yerba Mate verde are un efect revigorant spectaculos asupra corpului, avand un continut mult mai mic de cofeina decat cafeaua. Este un ceai foarte popular printre adeptii stilului de viata sanatos. De asemenea, arde grasimile la fel cum o face si ceaiul verde, lucru care poate sa fie de folos persoanelor care isi doresc sa slabeasca. Consumat cu putin lapte de migdale de casa sau un alt lapte vegetal, poate sa fie o bautura delicioasa si revigoranta, ajutandu-te sa te concentrezi pe o perioada mai lunga de timp.

3. Ceai verde Matcha cu lapte

Un latte cu ceai verde Matcha poate sa fie o alegere foarte inspirata pentru micul dejun in loc de cafea. Are un efect revigorant si contine o multime de antioxidanti. Matcha vine sub forma de pulbere verde pe care o poti amesteca in blender cu lapte obisnuit sau vegetal, indulcind cu putina miere de albine sau extract de stevia rebaudiana care nu are deloc calorii. 

4. Ceaiul roiboos

Poti sa optezi pentru cel simplu sau pentru cel cu vanilie si, de asemenea, poti sa folosesti laptele pentru el sau il poti consuma ca atare. 

Este un ceai fara cofeina, plin de antioxidanti si cu o dulceata naturala, fara sa mai fii nevoita sa folosesti zaharul sau mierea de albine. Acest sortiment de ceai are rolul de a reduce intensitatea poftelor, explica Dr. Oz in emisiunea sa "The Dr. Oz Show". 

5. Ceaiul din radacina de papadie

Are un efect detoxifiant asupra ficatului si te va ajuta sa ai mult mai multa energie daca il consumi dimineata in locul cestii obisnuite de cafea. Pune la fiert radacina coapta de papadie si de cicoare, plus un bat de scortisoara pentru a-i conferi aroma si dulceata.

cafeaua dimineata bauturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006067 (s)