News Flash:

ATENTIE CE CULEGETI DIN PADURE! Un barbat care a mancat ciuperci culese din padure a murit la Spitalul Spiridon din Iasi

26 Septembrie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
ciuperci
Un barbat de 67 din localitatea ieseana Movileni a murit, in timpul noptii de luni spre marti, la Spitalul Sfantul Spiridon, din cauza unei intoxicatii severe cu ciuperci culese din padure. Alte doua rude ale lui sunt internate la Spitalul din Pascani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Barbatul de 67 de ani a ajuns, in timpul noptii de luni spre marti, la Spitalul municipal Pascani cu greturi si halucinatii, dupa ce a mancat ciuperci culese din padure, medicii luand decizia sa il transporte la Spitalul Sfantul Spiridon, unde a intrat in stop cardio-respirator neresuscitabil.
„Cand a ajuns in Unitatea de Primiri Urgente, barbatul era inconstient, inainte avand greturi si halucinatii olfactive si vizuale. Barbatul a intrat in stop cardio respirator, in ciuda manevrelor de resuscitare nu a mai putut fi salvat. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili exact cauza decesului”, a declarat Gabriel Perianu, purtator de cuvant al Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi.
La spital au ajuns si fratele barbatului decedat si sotia sa, care le-au spus medicilor ca au mancat ciuperci culese din padure. Acestia sunt internati la Spitalul din Pascani, in stare stabila.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007715 (s)