News Flash:

Reactia lui Joachim Low dupa meciul cu Franta. "Am fost superiori Frantei la toate capitolele"

8 Iulie 2016
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Joachim Low 1
Jochim Low, selectionerul nationalei de fotbal a Germaniei, a declarat seara trecuta dupa infrangerea echipei sale cu Franta, scor 0-2, in semifinalele Euro 2016, ca jucatorii sai au fost lipsiti de noroc, intrucat au fost superiori francezilor la toate capitolele, mai putin la goluri. In meciul disputat pe Stade Velodrome din Marsilia, Franta trecut de Germania gratie reusitelor lui Antoine Griezmann, in minutele 45+2 si 72.


"Am fost echipa mai buna. Am depus mult efort, limbajul corpului a fost bun, am fost ofensivi si am castigat multe dueluri individuale. Am fost ghinionisti sa primim gol dintr-un penalty in ultimul minut al primei reprize. Am avut sansele noastre, dar nu am reusit sa marcam. Pur si simplu am fost lipsiti de noroc azi. In 2010, cand am fost eliminati, adversarii au fost mai buni decat noi. Acum am fost superiori Frantei la toate capitolele, mai putin la goluri si la rezultat. Am avut jucatori importanti accidentati, Khedira si Gomez, Hummels a fost suspendat, iar Boateng a iesit si el cu o accidentare-sunt jucatori greu de inlocuit. Echipa a facut tot ce le-am zis, au fost curajosi, nu am nimic sa le reprosez. Am dominat Franta, mai ales la mijlocul terenului, dar am gresit in preajma portii. La al doilea gol, nu am degajat mingea la timp dintr-o pozitie periculoasa. In repriza a doua, am pus presiune si exista mereu pericolul sa fim prinsi pe contraatac. Am investit totul, am incercat totul si am avut sansele noastre.


Cred ca Franta va castiga impotriva Portugaliei, care nu a fost convingatoare pana acum. A fost un turneu bun pentru noi, am aratat multa energie si am depus un efort considerabil. A dat dovada si de spirit de echipa, am fost impresionat sa vad ca ne-au ajutat inclusiv jucatorii care nu au jucat. Vom facem o scurta analiza, dar nu am vazut prea multe greseli din partea noastra. Avem o echipa foarte buna", a declarat Low dupa meci, citat de site-ul UEFA.


Manuel Neuer, portarul Germaniei, a declarat la finalul partidei: "Singura critica poate fi faptul ca nu am fost necrutatori in fata portii azi. Am avut sanse bune sa inscriem unul sau doua goluri. Am avut ambitie si concentrare, dar ne-a lipsit norocul. Am jucat bine, desi adversarul a fost pe masura si ne-a facut viata grea. Francezii au stat foarte bine in teren, nu prea am avut spatiu de manevra, era mereu un jucator francez in apropiere. De aceea nu prea au fost ocazii 1 la 1".

jochim low nationalei germaniei infrangerea franta lipsiti noroc uefa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)