News Flash:

Iudith Pau (Resita 07) si Catalin Iovin (CSM Timisoara), cei mai buni la internationala Cupa Masters Timisoara

1 Iulie 2016
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
bazin inot
Cupa “MASTERS Timisoara”, eveniment deschis tuturor iubitorilor natatiei care au implinit varsta de 18 ani, s-a desfasurat in week-end cu participarea unor inotatori amatori din Germania, Spania, Romania si Ungaria, inscrisi individual sau afiliati unor cluburi, printre ei numarandu-se atat fosti performeri cat si persoane care nu au practicat anterior inot de performanta. Competitia, organizata cu ocazia aniversarii a 9 ani de la constituirea Clubului de Inot Masters Timisoara, pe 15 iunie 2007, a avut loc la bazinul acoperit Arena Aqua Sport, cu 8 culoare si 50 de metri.
Miscarea de inot masters implica adulti care practica natatia ca amatori, participarea in sine fiind mai importanta decat rezultatele.
Se concureaza pe grupe de varsta, si anume 18-24 de ani, 25-29, 30-34, 35-39, s.a.m.d., cu categorii de 5 ani, ultima incluzand orice varsta peste 100 de ani.
Dintre participanti, decanii de varsta la aceasta competitie au fost Eleonora Tarta si Iudith Pau (55 ani) la femei respectiv Sergio Morariu (73 ani), la barbati. In Romania, istoria miscarii de inot masters incepe doar din 2007, odata cu constituirea primei organizatii sportive dedicate practicarii inotului de catre adulti, respectiv Clubul de Inot Masters Timisoara, iar prima editie a Campionatului National de inot masters avand loc in 2011.
Cele mai bune performante individuale ale concursului din week-end au fost obtinute de catre Iudith Pau (Resita 07) la femei si Catalin Iovin (CSM Timisoara) la barbati, trofeul Cupa MASTERS Timisoara fiind castigata de catre echipa Clubului MASTERS Timisoara.
De mentionat faptul ca seriile in cadrul acestui concurs au fost organizate doar dupa criteriul timpului de inscriere, incluzand atat femei, cat si barbati. Realizarea clasamentelor s-a realizat, insa, pe grupe de varsta si pe genuri cu ajutorul unui soft de calculator realizat in cadrul clubului. Proba de 50 m spate a fost declarata proba comemorativa in memoria lui Hansi Niemersheim, fost membru activ al clubului din Timisoara si care a decedat in 2010.
Au fost acordate medalii competitorilor clasati pe primele trei locuri in cadrul unei grupe de varsta, la fiecare proba individuala, respectiv, au fost acordate diplome stafetelor clasate pe primele trei locuri in cadrul unei grupe de varsta, la fiecare proba pe echipe. De asemenea, au fost acordate trofee celor mai buni sportivi participanti la eveniment, pe genuri, pe baza punctajului obtinut. Cupa MASTERS Timisoara este acordata echipei cu scorul cel mai mare obtinut ca suma a punctajelor membrilor sai. Inscrierile online beneficiaza de o taxa redusa de participare.
In total, Clubul de Inot MASTERS Timisoara a obtinut 33 de medalii: 23 de aur, 7 de argint si 3 de bronz, dupa cum urmeaza:
– 23 de locuri 1: Lisetchi Mihai – 4, Eichert Marc – 3, Tarta Eleonora – 3, Marc Eichert – 1, Teleky Beáta – 4, Dragodan Ana – 2, Agneta Gross – 4, Porutiu Daniel 3
– 7 locuri 2: Jianu Adriana – 1, Dragodan Ana – 2, Repolschi Iulian – 2, Porutiu Daniel – 1, Tarta Elenora – 1
– 3 locuri 3: Jianu Adriana – 1, Repolschi Iulian – 2.

masters timisoara clubului csm timisoara trofeul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004839 (s)