News Flash:

BOMBA! Iata ce prima uriasa a incasat medicul Pompiliu Popescu pentru calificarea Romaniei la Euro

5 Iulie 2016
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
s560x316 Pompiliu Popescu
Scandalul dintre actuala conducere a Federatiei Române de Fotbal si Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei nationale, este departe de a se fi încheiat.Gabriel Bodescu, secretar general adjunct al FRF, a explicat, faptul ca Pompiliu Popescu si staff-ul acestuia si-au primit integral primele pentru calificarea tricolorilor la Euro si a oferit si o suma. 

"Acest scandal artificial nu face decât sa arunce o urma de îndoiala la tot ceea ce se întâmpla în acest fenoment numit fotbalul românesc. Nu a existat nicio discutie între mine si Pompiliu Popescu despre acel aspect ca i-as fi cerut sa împarta banii. I-am spus doar ca-si va primi ultimii banuti care i se cuvin. Aici ne referim la un cuantum de 50% din premierea maxima a unui fotbalist. Cum aceasta a fost în valoare de 184.260 de euro, asta înseamna ca domnul Popescu a primit suma de 92.130 de euro. Si maseurii si-au primit banii. Mai mult, sumele le-au fost virate în cont înca de acum doua saptamâni. În rest, daca Pompiliu Popescu nu va proba restul afirmatiei (n.r. - se refera la împartirea banilor), atunci îmi rezerv dreptul de a-l actiona în justitie", a spus Bodescu la Digi Sport.

Oficialul FRF nu a dorit sa detalieze de ce s-a decis schimbarea staff-ului medical cu foarte putin timp înainte de Euro, dar a precizat ca atmosfera din cadrul lotului nu va avea de suferit. "Este o decizie care a produs deja efecte si nu mai are rost sa o comentam. Dar, atmosfera de la echipa nationala nu va fi afectata. Ne vom asigura ca jucatorii sa aiba parte de cele mai bune servicii medicale. E ca si cum un jucator s-ar transfera la o alta echipa si acolo da peste un alt staff medical. Ceea ce pot sa va spun este faptul ca nu s-a renuntat la Pompiliu Popescu din moftul cuiva. Modul în care acestia s-au comportat a dus la acest final. Noi le-am achitat banii, nu s-a pus niciodata problema altfel. Mai mult, atât jucatorii, cât si domnul Popescu, aveau stipulat în contract faptul ca plata se va face dupa ce UEFA va vira integral banii pentru calificare, iar acest lucru nu s-a întâmplat înca", a mai spus Bodescu.

Într-un final, Gabriel Bodescu a recunoscut ca oficialii FRF vor primi o prima pentru calificarea reprezentativei noastre la Euro, dar ca acest cuantum nu a fost fixat. "Nu s-a fixat înca prima, dar nu vom avea nesimtirea sa ne acordam prime la nivelul unui jucator titular", a încheiat Bodescu. 

Nu mai exista cale de impacare

De partea cealalta a baricadei, intrebat daca exista vreo sansa de împacare cu Burleanu, doctorul Popescu a exclus din start aceasta varianta. "E incompatibil cu valorile umane, e o unealta care s-a travestit în fotbal. Nu are nicio legatura cu fotbalul si are foarte multe prejudecati. E împotriva jucatorilor, i-a facut tâmpiti si prosti. Pe maseuri i-a dat afara pentru ca nu i-au oferit niciun fel de informatii de la jucatori. La FRF se conduce securistic, tot ce fac acolo e securistic. De aceea e aceasta revolta a mea, pentru ca acest om nu a facut altceva decât sa-si bata joc de tot ce a fost bun în fotbalul românesc", s-a dezlantuit Pompiliu Popescu.

Acuzat ca foloseste metode învechite, fostul doctor al "tricolorilor" s-a aparat si a avertizat ca este pregatit sa demonteze orice afirmatie a lui Razvan Burleanu. "Decrepit sunt eu, asa cum a afirmat domnul doctor Burleanu. Il dottore Burleanu, ca sa-l citez pe mai marele sau mentor. Ma bucur ca domnul Burleanu face asemenea afirmatii si le astept. Eu nu ma voi opri. Vreau sa-i spun ca dincolo de pretul vietii mele nu poate sa existe nimic. Eu am foarte multe sa va spun si nu ma voi opri. Ma jigneste, a aruncat numai minciuni pe piata. Pe toate i le demontez pas cu pas. Inclusiv faptul ca sunt învechit. I-as aminti ca tocmai dânsul a fost cel care m-a rugat sa-i vad rudele. Daca eu eram învechit, nu stiu de ce trebuia sa apeleze la mine în mod particular. Fisele... Exista toate. Habar nu are. Împreuna cu domnul Iordanescu, dupa un antrenament, mi-a spus ca i se pare Pantilimon gras. Asa a avut el singura si ultima apreciere medicala pe care mi-a spus-o. Habar nu are ca eu sunt pus la punct cu tot felul de fise, ca eu am corespondat cu medicii de la cluburi. Nu stie absolut nimic", a mai precizat Pompiliu Popescu.

În urma cu o zi, presedintele FRF îl atacase pe Popescu, despre care a spus ca este "ultima relicva de coruptie si amatorism" din fotbalul românesc. "Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepita. Dumneavoastra, daca ati avea o problema, sa mergeti la un medic, ati merge la un medic care v-a tratat strabunica acum 30 de ani? Nu este suficient sa fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca sa mai continui. Decizia era oarecum luata la finalul anului trecut, dar am zis sa mai asteptam", a afirmat Burleanu. 

pompiliu popescu medic gabriel bodescu frf calificarea tricolorilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006819 (s)