News Flash:

Reactia lui Adrian Nastase dupa discursul lui Iohannis in Parlament

8 Februarie 2017
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian na
Adrian Nastase a facut o analiza a discursului presedintelui Iohannis din Parlament. Fostul premier a oferit si un sfat celor care scriu discursurile presedintelui Iohannis.

"Am aflat din discursul presedintelui Iohannis in Parlament ca „suntem in criza”, ca „natiunea e vie” dar ca „romanii sunt indignati”, in conditiile in care 80% dintre ei considera ca mergem intr-o directie gresita. Solutia? Presedintele – cel care are obligatia de a fi mediator – a anuntat, in Parlament, ca PSD trebuie sa vina cu solutia. Atunci, de ce s-a mai deranjat sa vina la Parlament? Multi au crezut ca el are o solutie de reconciliere. Ghinion!
Este clar ca, in aceste conditii, conflictul – la a carui declansare in strada presedintele a participat – se va adanci. Diversiunile se vor multiplica. Nu stiu daca strada ii va mai putea oferi presedintelui „imaginea splendida din Piata cu telefoanele luminate”. Imi este clar insa ca pentru o perioada, Romania va patina pe loc, spre bucuria celor care nu doresc o evolutie pozitiva a tarii. Iar responsabilitatea va fi a presedintelui Iohannis…

PS Pentru cei care scriu discursurile si comunicatele presedintelui, imi permit sa sugerz o lectura – sper – utila: Vladimir Volkoff, 'Tratat de dezinformare'", a scris Adrian Nastase pe blogul sau.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004693 (s)