News Flash:

Oana Haineala, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, audiata la DNA

7 Februarie 2017
904 Vizualizari | 0 Comentarii
haineala
Oana Haineala, procuror si fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a ajuns, marti dimineata, la sediul DNA, magistratul fiind citat in dosarul deschis dupa adoptarea ordonantei 13 privind modicarea codurilor penale. Haineala a fost retrasa de la minister, la cererea procurorului general.
"Sunt audiata in calitate de martor, era normal sa fiu chemata, dar nu am nicio legatura cu ordonanta", a declarat Oana Haineala inainte de a intra la audieri.
Oana Haineala a fost retrasa de la Ministerul Justitiei in urma unei cereri a procurorului general al Romaniei, masura luata si in cazul lui Constantin Sima. Luni, Sima, a fost audiat patru ore de procurorii DNA in aceeasi cauza.
"Am dat o declaratie in calitate de martor in dosarul in care se fac cercetari privind ordonanta de urgenta a Guvernului numarul 13. Nu pot oferi alte date fiind o cauza in faza de urmarire penala. Am calitatea de martor", a declarat procurorul Constantin Sima, fost secretar de stat in cadrul Ministerului Justitiei, la iesirea din sediul DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)