News Flash:

Presedintele Klaus Iohannis va adresa, marti, un mesaj Parlamentului

7 Februarie 2017
885 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant
Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marti, de la ora 12.00, asa cum solicitase, au decis luni membrii Birourilor Permanente Reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului.
"Am discutat (in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale celor doua Camere ale Legislativului - n.r.) despre includerea i n ordinea de zi pentru marti a solicitarii presedintelui Romaniei de a se adresa Parlamentuluii. Am hotarat ora 12, conform solicitarii pe care a facut-o domnia sa", a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.
"In conformitate cu prevederile art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj referitor la modificarile aduse de catre Guvern legislatiei penale, precum si la evenimentele generate de acestea. Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 7 februarie 2017, ora 12.00", a fost mesajul trimis de Iohannis catre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele Klaus Iohannis a sesizat joi Curtea Constitutionala a Romaniei cu privire la un conflict institutional intre guvern, institutiile de justitie si Parlament, dupa ce Executivul a adoptat ordonanta de modificare a Codurilor Penale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005303 (s)