News Flash:

Restrictii rutiere pentru realizarea lucrarilor de retehnologizare a sistemului de termoficare in zona Stadion

26 Septembrie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Restrictii circulatie

Pentru perioada 26.09.2022 - 31.10.2022 va fi instituit un set de restrictii cu caracter temporar pe un segment scurt de pe strada Surorile Martir Caceu, aflat intre sensul giratoriu de la Aleea FC Ripensia - str. Aurel Paunescu-Podeanu si str. Surorile Martir Caceu.
Vehiculele care vin de pe str. Profesor Doctor Aurel Paunescu Podeanu nu se vor mai putea deplasa din giratoriu spre Sala Olimpia, ci vor avea o varianta de ocolire pe str. Bucegi - str. Surorile Martir Caceu. Astfel, sensul unic de pe strada Surorile Martir Caceu va fi inversat.
De asemenea, vehiculele de pe str. Surorile Martir Caceu vor avea obligatoriu la dreapta, pe un viraj amenajat provizoriu pe perioada lucrarilor.
Traficul de pe axa principala Nord-Sud a orasului, pe care circula troleibuzele 15 si 16, precum si E2, nu va fi afectat.
Setul de restrictii a fost stabilit in urma unei analize extinse, astfel incat sa fie evitata inchiderea arterei FC Ripensia.
In acest segment, proiectul de retehnologizare a retelei include lucrari complexe de realizare a unui camin de termoficare, fiind necesara o perioada extinsa pentru restrictii.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006107 (s)