News Flash:

Razvan Simion s-a saturat de melodiile Lidiei Buble: "Eu trebuie sa suport, dar altii nu"

15 Mai 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia buble
Asculta de atatea ori acasa melodiile Lidiei Buble incat la munca nici nu vrea sa le mai auda! Razvan Simion este cel care o asculta intotdeauna primul pe iubita lui atunci cand are o noua piesa si cand are ocazia face si glume pe seama acestui lucru.
n cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" de astazi, iubitul Lidiei Buble a avut o reactie amuzanta atunci cand o telespectatoare a cerut melodia "Mi-e bine".
"Nu mai pot, imi curge sange din urechi. E foarte draguta, dar o aud de 100 de ori zi (n.r: melodia Mi-e bine - Lidia Buble). Da, o salut pe Lidia din partea ta. Ma duc acum sa o sun. Unele melodii ar trebui interzise dupa ce au fost ascultate prea mult. Eu trebuie sa suport, dar altii nu trebuie sa suporte", a spus Razvan Simion.
Lidia Buble si Razvan Simion sunt impreuna de aproximativ doi ani. In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat, in exclusivitate, pentru Spynews.ro ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj.Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali, iar relatia cu Razvan Simion, confirmata ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

lidiei buble razvan simion piesa glume mi-e bine lidia suport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006046 (s)