News Flash:

RAZBOI LA KIEV! Cel putin 35 morti in noile violente. Parlamentul si Guvernul, EVACUATE.

20 Februarie 2014
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
Focuri de armă cu muniţie de război se desfăşoară joi în centrul Kievului, susţine un fotoreporter al AFP. Protestatarii au determinat forţele de securitate să se retragă din Piaţa Independenţei. Ciocnirile au provocat joi dimineaţă un mort şi 29 de răniţi în randul poliţiştilor. Cel puţin 35 manifestanţi au fost împuşcaţi mortal. UPDATE 12:40 - Jurnaliştii de la Russia Today, vizaţi de focuri de armă
Echipa de jurnalişti de la postul de televiziune Russia Today a fost ţinta unor focuri de armă trase de un lunetist asupra camerei de hotel în care aceştia se aflau pentru a transmite în direct manifestaţiile de la Kiev.
Jurnaliştii nu au fost răniţi, însă un glonţ a spart fereastra camerei în care se aflau.
Şi corespondentul postului de televiziune, Egor Piskunov, împreună cu alţi colegi, au fost ţinta unor focuri de armă în timp ce filmau manifestaţiile din Piaţa Independenţei din Hotelul Ucraina.
Protestatarii au preluat joi controlul asupra Hotelului Ucraina, situat în centrul Kievului, unde sunt cazaţi inclusiv parlamentari. 
UPDATE 12:10 - Bilanţul violenţelor a ajuns la 35 de morţi
Bilanţul violenţelor de la Kiev a ajuns la 35 de morţi, informează Russia Today, în pagina electronică.
Potrivit unui jurnalist al postului de televiziune Russia Today, prezent la faţa locului, informaţii neconfirmate anunţă moartea a cel puţin 35 de persoane în cursul dimineţii de joi la Kiev.
Televiziunea susţine că lunetişti ai opoziţiei au ocupat cateva acoperişuri din centrul Kievului şi trag în forţele de securitate. Potrivit primelor informaţii, 12 poliţişti ar fi fost capturaţi de manifestanţi.
Sediul Guvernului ucrainean a fost evacuat
Sediul Guvernului de la Kiev a fost evacuat joi, a anunţat un oficial prezent la faţa locului, relatează AFP.
"In această dimineaţă toţi angajaţii au părăsit clădirea. Am primit un ordin oficial în acest sens", a declarat acest oficial fără alte precizări. 
 UPDATE 12:00 - AFP: Cel puţin 17 persoane au fost ucise
Un jurnalist a putut să vadă zece cadavre zăcand pe jos în Piaţa Independenţei (Maidan), în centrul Kievului, în faţa Hotelului Kozaţki.
Alt jurnalist a numărat şapte cadavre în holul Hotelului Ucraina, situat de cealaltă parte a pieţei.
UPDATE 11:45 - Un mort şi 29 de răniţi în randul poliţiştilor
Ciocnirile de la Kiev au provocat joi dimineaţă un mort şi 29 de răniţi în randul poliţiştilor, relatează Russia Today. Mediafax.ro

russia today
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0889 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028559 (s)