News Flash:

RATT anunta modificari pe mai multe trasee de autobuze si tramvaie

29 Noiembrie 2016
1206 Vizualizari | 1 Comentarii
tramvai armonia
Tramvaiele de pe linia 9 si autobuzele Expres de pe linia 8 au trasee mai lungi, incepand de luni, 28 noiembrie. Mijloacele de transport pe sine ajung si la Gara de Nord, iar autobuzele Expres merg pana la scoala generala din cartierul Plopi.
Potrivit oficialilor RATT, tramvaiele de pe linia 9 ajung, incepand din prima zi a acestei saptamani, pana la Gara de Nord, pe urmatorul traseu: Bd. Dambovita – str. Ion Barac – str. Johann Nepomuk Prezer – Bd. Regele Carol I – Bd. General Ion Dragalina – str. Garii – bucla Gara de Nord si retur, pe vechiul traseu. Pe tronsonul prelungit, tramvaiele vor opri in statiile amenajate pentru celelalte linii care circula pe acest traseu.
Linia Expres 8 este si ea mai lunga, pana la Scoala Generala din cartierul Plopi, pe urmatorul traseu: str. Torac – Calea Mosnitei – str. Albastrelelor – str. Tata Oancea – str. Jules Verne – str. Traian Demetrescu – str. Albastrelelor.
„Pe traseul modificat s-au infiintat urmatoarele statii: Plastique Form, Albastrelelor intersectie cu Calea Mosnitei, str. Albastrelelor nr. 58, str. Jules Verne, in dreptul scolii. Autobuzele vor circula doar in zilele lucratoare”, transmit reprezentantii RATT, potrivit tion.ro.
Totodata, mai spun cei de la regie, incepand din 28 noiembrie, pentru linia Expres 3 – portiunea de traseu deviata, se va fi infiinta o statie facultativa pe str. Anton Pavlovici Cehov la nr. 24.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006168 (s)