News Flash:

Principalul suspect in cazul paznicului omorat in bataie la Constanta a fost prins

27 Noiembrie 2016
936 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Principalul suspect in cazul paznicului omorat in bataie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanta, un barbat de 54 de ani, din comuna Tuzla, a fost prins de politisti la Focsani, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit anchetatorilor, barbatul lucrase impreuna cu victima si fusese dat disparut de la domiciliul sau inca din luna mai a acestui an.
Gheorghe Stoica, principalul suspect in acest caz de talharie urmata de moartea victimei, a fost prins in noaptea de sambata spre duminica, in gara de la Focsani.
El a fost retinut si apoi a fost trimis sub escorta la Politia Judeteana Constanta, unde urmeaza acum sa fie audiat.
Fapta s-a petrecut duminica trecuta, victima - un barbat in varsta de 55 de ani - fiind gasita intr-o balta de sange, in stare de inconstienta, in incinta unei societati care se ocupa cu comercializarea fierului vechi, situata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa de politie, dar si o ambulanta din cadrul Serviciului Judetean Constanta, care l-a transportat pe paznic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru evaluare si investigatii medicale de specialitate. Barbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut inchis cu hemoragie subdurala si, desi a fost supus imediat unei interventii chirurgicale de urgenta, aceasta a murit, luni dimineata. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006667 (s)