News Flash:

Casa de vacanta mistuita de flacari in statiunea aradeana Moneasa

28 Noiembrie 2016
969 Vizualizari | 0 Comentarii
casa de vacanta arsa
 O casa de vacanta din statiunea Moneasa a fost mistuita de flacari in urma unui incendiu de mari proportii, izbucnit in noaptea de vineri spre sambata, pompierii avand nevoie de circa trei ore pentru a-l stinge, informeaza maior George Plesca, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Arad. 
'Un incendiu de mari proportii s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, la o casa de vacanta din statiunea Moneasa, in care nu se afla nimeni la momentul izbucnirii incendiului. Flacarile au fost observate de catre vecini, care au sunat in jurul orei 1.00, la numarul unic de urgenta 112 pentru a chema pompierii in ajutor', a declarat presei sambata maior George Plesca. 
La scurt timp dupa apelul telefonic, la locul incendiului au sosit doua echipaje din cadrul Garzii de Interventie a pompierilor militari din Sebis, care au luptat mai bine de trei ore cu flacarile pana au reusit sa le lichideze. 
'Casa de vacanta care a fost mistuita de flacari avea o suprafata de circa 180 - 200 mp. La momentul incendiului, in casa nu se afla nimeni, astfel ca nu s-au inregistrat victime. In momentul apelului facut de catre unul dintre vecini la numarul unic de urgenta 112 pentru a chema pompierii in ajutor, incendiul era generalizat', a mai spus maior George Plesca. 
Potrivit sursei citate, focul s-a manifestat cu violenta datorita materialelor folosite la constructie, respectiv lemn de brad uscat, flacarile extinzandu-se cu repeziciune. 
'Pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Sebis au intervenit cu doua autospeciale, cu un ofiter si noua subofiteri. Focul a afectat intreaga constructie cu posibilitati de extindere la constructiile invecinate. Incendiul a fost stins dupa aproximativ trei ore de lupta cu flacarile. Cauza cea mai probabila pentru producerea incendiului este, din cate se pare, un scurtcircuit electric la tabloul electric. Cercetarile continua', a adaugat maior George Plesca, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al Judetului Arad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005583 (s)