News Flash:

Liviu Dragnea: Obiectivul nostru, al meu este zero taieri ilegale de paduri

27 Noiembrie 2016
956 Vizualizari | 0 Comentarii
padure suceava
Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, intr-o postare pe Facebook, ca unul dintre obiectivele formatiunii social-democrate si al sau este "zero taieri ilegale de paduri".
"Taierile de paduri fara noima si fara respectarea legii au produs schimbari climatice care ne afecteaza pe toti. Obiectivul nostru, al meu, este ZERO taieri ilegale de paduri! Vom introduce reguli drastice privind taierile de #paduri. Avem un program de #reimpadurire pentru care am alocat sute de milioane de euro, pe care vrem sa-l derulam pe mai multi ani, care sa depaseasca si urmatorul mandat", a scris Dragnea, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
Anterior, intr-o interventie la TV, unde a vorbit despre vizita sa in Austria si intalnirea cu cancelarul austriac, liderul social-democrat declarase: "Am vorbit si despre paduri, despre mediu, foarte calm, nu este o noutate pentru nimeni ca e o discutie despre firma Schweinhofer care lucreaza aici si am spus deschis ca, din punctul nostru de vedere, toate firmele straine, inclusiv cele austriece, Austria e pe locul doi ca investitii in Romania, sunt bine primite, sprijinite, vom avea un program de relaxare fiscala, dar trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa respecte legea romaneasca si sa respecte regulile de protectia mediului".
Presedintele PSD a spus ca i-a notificat sefului guvernului de la Viena faptul ca PSD vrea sa elimine taierile ilegale de paduri, un obiectiv care "nu e imposibil de realizat" si ca acesta "a fost de acord" cu cele mentionate de liderul social-democrat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005712 (s)