News Flash:

Protest impotriva bugetului, la Satu Mare

27 Noiembrie 2013
1397 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 50 de membri ai organizaţiei PDL Satu Mare în frunte cu deputatul Andreea Paul au organizat marţi un miting de aproximativ 15 minute, în faţa Prefecturii, jandarmii atrăgându-le atenţia că acţiunea lor este ilegală din moment ce nu au informat autorităţile despre protest cu 48 de ore înainte.

Deputatul Andreea Paul le-a spus jandarmilor că a depus cerere luni la ora 15:00, însă nu a primit niciun răspuns. Potrivit jandarmilor, cererea trebuia depusă cu cel puţin 48 de ore înaintea mitingului pentru a fi analizată. În cele din urmă, jandarmii le-au dat termen de 15 minute să părăsească locul protestului, altfel riscând o amendă începând de la 1.000 de lei, iar protestatarii s-au conformat.

Andreea Paul a declarat că prin protestul organizat în 'marţea neagră a bugetului USL' PDL doreşte să-şi transmită mesajul cu privire la proiectul bugetului pe 2014.

'Astăzi vrem să le transmitem celor de la guvernare că bugetul pentru anul viitor este cinic, păgubos, este birocratic. Taxarea face praf această ţară, taxarea omoară munca, taxarea loveşte exact în clasa de mijloc, taxarea loveşte exact în cel care are sudoarea în mână după muncă, taxarea loveşte în cel care are o iniţiativă de afacere, în cel care creează un loc de muncă. USL ne-a trimis tinerii afară din ţară şi din păcate tot mai mulţi pleacă din ţară', a spus Andreea Paul.

Protestatarii au avut pancarte cu inscripţii precum: 'Foaie neagră ca şi fonta / Du-te culcă-te măi Ponta!', '74 de firme pe zi în insolvenţă', 'TAX(P)ONTA opreşte-te! Faci ţara praf!', '35 de taxe noi şi impozite majorate'. AGERPRES

andreea paul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008768 (s)