News Flash:

Dana Rogoz, primul interviu despre sarcina

26 Noiembrie 2013
2615 Vizualizari | 0 Comentarii
dana rogoz

Spune că nu s-au schimbat foarte multe încă în viaţa ei. Se simte minunat şi se documetează temeinic despre tot ce presupune o sarcină. Încă n-a ales un nume pentru bebe, încă mai caută opţiuni alături de soţul ei şi se consultă şi cu Barbu, fiul lui Radu din prima căsătorie.

 

"A fost foarte uşor până acum, n-am avut greţuri, nebunii, nopţi nedormite, zile foarte proaste. Oricum, astea sunt mai frecvente în primele trei luni.  Am fost super-tonică. N-am luat foarte mult în greutate. Mai tare te îngraşi probabil când ţii dietă înainte şi apoi, când rămâi însărcinată, dai drumul la tot, nu mai ţii cont de cât mănânci. Eu mănânc ca de obicei. Am luat patru kilograme, nu ştiu cât o să mai cresc."

Bebe ne-a salutat la şedinţa foto cu un şut bine plasat din burta mamei, ceea ce-a făcut-o să exclame de surprindere şi bucurie. E încă foarte activă, filmează în continuare pentru emisiunea ei "De suflet", se ocupă de blogul ei de fashion, Danarogoz.one.ro şi de afacerea cu poşete Moon şi MiniMoon şi, mai nou, face planuri pentru renovarea noii case pe care şi-a cumpărat-o împreună cu soţu lei în centrul Bucureştiului.

 

"Casa e în renovare, e un mare şantier. Am luat-o la o săptămână după ce ne-am căsătorit. Ne doream de mult şi am găsit ceva pe placul nostru, după îndelungi căutări. E o casă veche, are personalitate, dar necesită renovări. Până la decorat, până la a pune perne, mai durează, avem de luat aprobări..." . Dana e mai fericită ca niciodată şi se vede cu ochiul liber.

Unica.ro


barbu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006894 (s)