News Flash:

Cum arata noul iubit al Zavorancei

26 Noiembrie 2013
1462 Vizualizari | 0 Comentarii

Oana Zăvoranu nu a stat prea mult singură după divorțul de Pepe. Vedeta l-a luat acasă pe Răzvan Dumitrescu, un tânăr jurnalist de care s-a îndrăgostit. După doi ani și jumătate de relație, iubitul Oanei, mai tânăr cu 14 ani decât ea, a fost nevoit să-și facă bagajele și să plece. 

Despărţirea Oanei Zăvoranu de Răzvan Dumitrescu nu a fost vreo surpriză, mai ales că între cei doi nu era vreo pasiune nebună. Tânărul jurnalist a sprijinit-o pe Oana în toate momentele dificile prin care a trecut aceasta, fiind mai mult un prieten devotat și nu un iubit pătimaș. Oana vorbea, de altfel, foarte rar despre Răzvan, ocolind cu finețe subiectul.

De câteva săptâmâni, Oana Zăvoranu se iubește, conformSpynews.ro, cu un băiat cu care s-a cunoscut pe internet. Tommy (25 de ani), cum se prezintă noul iubit al Oanei pe pagina sa de Facebook, este amorezat până peste cap de vedetă, dovadă fiind mesajele postate de acesta pe contul său de socializare. 

"Spune lumea că-mpreună / Suntem un cuplu dezastru / Dar nici nu vreau să mă gândesc / Ce-am fi unul fară altul", sunt versurile postate de iubitul lui Zăvo, versuri ce îi aparţin lui Connect-r.

Declaraţiile de dragoste ale lui Tommy au convins-o pe Oana să accepte o întâlnire, și conform cancan.ro, cei doi au avut întâlniri amoroase ce se desfășurau acasă la tânărul de origine israeliană, student la Stomatologie.

Tommy a postat și alte versuri, din care reiese cât este de îndrăgostit, cum ar fi cele din melodia "No  Promises", și care s-ar traduce aşa: "De fiecare dată când te apropii/ Mă simt ca şi cum aş fi în rai / Nu vreau să te las să pleci fato / Iubito acum am nevoie să te ţin strâns / Vreau doar să mor în braţele tale.

Se pare că momentul în care acesta a postat melodiile coincide cu perioada în care cei doi au început să vorbească.


spynews ro cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006391 (s)