News Flash:

PROGNOZA METEO pentru weekend

19 Februarie 2016
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va fi in general inchisa in jumatatea de nord a tarii si va ploua pe arii extinse, iar in Moldova, Maramures, dar pe parcursul noptii si in Crisana si Transilvania, se vor semnala si precipitatii mixte, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
La munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului, cerul va avea innorari temporare, iar ploile se vor semnala pe spatii restranse, mai ales in Dobrogea si sudul Munteniei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special in zona montana si in sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 12 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade.
BUCURESTI
Cerul va avea innorari in timpul zilei, cand este posibil sa ploua slab, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 9 grade, iar cea minima de 0...2 grade.
Duminica
IN TARA
Vremea va intra intr-un proces de incalzire, ce se va resimti mai ales in timpul noptii. Cerul va fi temporar noros si preponderent in cursul zilei va ploua local in jumatatea de nord si izolat in restul tarii. La munte vor predomina ninsorile, iar pe spatii restranse in Maramures, Crisana si Transilvania vor fi si precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si la cote mai reduse in regiunile vestice, sud-vestice si centrale. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -1 si 7 grade. Spre dimineata, in zonele joase, cu precadere din sudul si sud-estul teritoriului, vor fi conditii de ceata.

moldova maramures
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)