News Flash:

Cazul copiilor din Arges - La spitalul "Marie Curie" au ramas sapte copii internati

19 Februarie 2016
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe4
Starea bebelusilor din Arges internati la Spitalul "Marie Curie" a ramas stabila, patru dintre acestia fiind internati in continuare la sectia de Nefrologie si alti trei la Terapie Intensiva.
Sapte bebelusi cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la spitalul "Marie Curie" din Capitala, dintre care patru sunt la Nefrologie si trei la Terapie Intensiva, a spus, vineri, medicull Mihaela Balgradean, sefa sectiei de Nefrologie.
"Vestile per total sunt bune. Sunt patru internati la Nefrologie, doar doi au nevoie de dializa peritoneala. Despre cei trei copii din terapie intensiva, acestia sunt stationari, urmeaza dializa peritoneala, scopul este sa-si reia functiile renale", a detaliat Balgradean, la o conferinta de presa, organizata la Institutul National de Sanatate Publica.
"Vestile sunt bune, nu au mai aparut cazuri in ultimele doua zile", a spus mnistrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, prezent la conferinta. El a precizat ca va merge vineri la Pitesti impreuna cu premierul Dacian Ciolos.
In ceea ce priveste ancheta patologica, Amalia Serban, director general adjunct in cadrul Ministerului Sanatatii, a spus ca aceasta este in desfasurare.
"Ancheta patologica se desfasoara in continuare, avem acum si sprijinul echipei de specialisti straini. Centrul european de control al bolilor are niste reguli foarte stricte legate de comunicare, nu avem voie sa facem presiuni privind modul in care dansii isi desfasoara activitatea. Se urmaresc din nou toate pistele si se analizeaza toate datele pentru a vedea daca mai sunt piste noi. Posibil la carnea de vita sa identificam de unde si-au procurat familiile carnea de vita. Aceste piste vor fi urmarite si de catre specialistii straini. Intr-o mica perioada de timp vom avea si rezultatele", a declarat directorul din Ministerul Sanatatii. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004793 (s)