News Flash:

Se strica vremea de luni

19 Februarie 2016
1763 Vizualizari | 1 Comentarii
vreme racoare 1
Temperaturile au revenit la normal in mare parte din tara. Vremea va ramane indecisa in zilele urmatoare undeva intre toamna tarzie si mijloc de primavara.
In zilele urmatoare un aer mai rece, polar, va inainta destul de rapid dinspre nord-vest si centru catre estul si sud-estul Europei. Insa de duminica o noua pulsatie de aer foarte cald, tropical, se va extinde dinspre sud-vest peste regiunile sudice si sud-estice.
Astazi si maine precipitatiile vor prefera mai ales estul si sud-estul continentului, inclusiv tara noastra. Apoi, acestea se vor extinde treptat si vor ocupa jumatatea de nord a Europei, iar pe spatii mici vor fi importante cantitativ. Totusi, la inceputul saptamanii, precipitatiile vor lua o pauza in sudul continentului.
Vremea va trece in zilele viitoare de la cea de toamna tarzie la una de mijloc de primavara.
In weekend, temperaturile maxime nu se vor modifica semnificativ si vor trece usor de 10 grade Celsius, mai ales in regiunile sudice. Precipitatiile vor prefera jumatatea de nord a tarii, iar pe langa ploi, prin Crisana, Maramures, Transilvania si Moldova vor aparea si lapovita si ninsori.
Luni, in schimb, soarele va fi generos si odata cu patrunderea unui aer mai cald, vremea se va incalzi considerabil. Prin sud si sud-vest se vor atinge chiar si 19 grade Celsius.

temperaturile primavara vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005356 (s)