News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

28 Februarie 2016
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
PROGNOZA METEO. Sfarsitul lunii februarie si inceputul lunii martie vor veni cu vreme deosebit de calda. Cu toate acestea, isi vor face aparitia si episoade de ploaie sau innorari.

PROGNOZA METEO. Duminica, vremea se va incalzi in toata tara, astfel incat valorile termice se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice datei, adica maximele vor fi intre 9 grade in Moldova si in zona litoralului si 17 grade in Dealurile de Vest. Cerul va avea innorari, mai persistente dimineata si noaptea in regiunile extracarpatice, unde vor fi si conditii de ceata. Precipitatiile nu lipsesc, vor fi insa doar ploi slabe, pe arii restranse, in sud-vest, iar in celelalte regiuni doar izolat burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte.
PUBLICITATE

In Bucuresti, vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, mercurul urca in termometre pana spre 12...13 grade. Cerul va avea innorari mai ales dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Luni, temperaturile continua sa creasca si vremea va deveni mult mai calda decat in mod normal la final de februarie in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 9...10 grade in Moldova si pe litoral si 18 grade in Dealurile de Vest poate si in sud-estul Munteniei. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros si doar pe arii restranse va ploua slab. Seara si noaptea, innorarile se vor accentua in toate regiunile, va ploua in jumatatea de vest a teritoriului, unde izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp, iar in rest ploile se vor semnala local si vor fi in general slabe cantitativ. Dimineata, in sud si in est, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va avea intensificari sustinute la munte si in sudul Banatului, dar temporar si la cote mai reduse si in celelalte regiuni.

In Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind cu mult mai calda decat in mod obisnuit , cu maxime in jur de 16 grade. Nebulozitatea va fi accentuata, dar sansele de ploaie cresc abia in noaptea urmatoare.

Luna martie si bineinteles primavara calendaristica debuteaza cu vreme calda. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 9...10 grade in Dealurile de Vest si in estul Transilvaniei si 18 grade in Dobrogea si in Lunca Dunarii. Cerul va avea innorari, mai accentuate in cursul zilei si va ploua pe arii extinse in nord-vest si local in rest. La munte, mai ales noaptea, vor fi precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari in zona montana inalta si, temporar, in celelalte regiuni.

Marti, in Bucuresti, vremea va fi calda pentru inceputul lunii martie, cu maxime in jur de 15 grade. Cerul va fi temporar noros, dar sansele de ploaie sunt reduse. Vantul va sufla in general moderat.

Miercuri, vremea se va raci, mai ales in vestul, in centrul si in nordul tarii unde temperaturile scad cu pana la 6...7 grade, dar vremea ramane calda pentru inceput de matie in regiunile extracarpatice, astfel incat maximele se vor situa in general intre 5 grade in Dealurile de Vest, in Maramures si in estul Transilvaniei si cel mult 16 grade in Dobrogea. Vor fi innorari accentuate si, pe arii restranse, indeosebi ziua, vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie in zonele joase si mai ales ninsori in cele inalte. In restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros si ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat ziua si local, mai ales in sud-est, noaptea. Vantul va avea unele intensificari la munte, in regiunile sudice si local in cele centrale.

In Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temporar noros si, trecator, vor fi conditii de ploaie slaba, mai ales noaptea. Vantul va sufla cu ceva rabufniri in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade.

Joi-duminica. Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pentru inceputul lunii martie, mai ales spre sfarsitul intervalului, adica joi vor fi maxime intre 6...7 grade in estul Transilvaniei, in Maramures si in jur de 13 grade in sud-est, apoi temperaturile cresc din nou, iar in weekend ne asteptam la maxime ce pot ajunge din nou la 18 grade duminica in vest si in nord-vest. Vor cadea si precipitatii, pe arii ceva mai extinse joi si vineri, vor fi ploi, iar in zonele montane inalte asteptam si lapovite si ninsori. La finalul saptamanii, precipitatiile vor fi mai putine. 

prognoza meteo duminica bucuresti moldova dobrogea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004388 (s)