News Flash:

Ambulanta aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier

28 Februarie 2016
1990 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta accident2
O ambulanta, care ar fi trebuit sa ajunga urgent cu un pacient la spital, a fost implicata joi seara intr-un accident de circulatie la intersectia dintre Calea Circumvalatiuni si strada Gheorghe Lazar din Timisoara. 
Martorii spun ca salvarea avea girofarul pornit, iar luminile functionau cand a intrat intr-o intersectie. A fost insa lovita din plin de o masina al carei sofer a trecut pe culoarea verde a semaforului, scrie ziuadevest.ro. Barbatul sustine ca nu a auzit sirena si cand a observat-o, n-a mai reusit sa evite impactul.
Ambulanta se indrepta catre un spital din Timisoara, iar in masina se aflau un pacient si asistenta. Pentru ca era in misiune, soferul a respectat procedura si pornise sirenele si girofarul, iar martorii au confirmat asta.
In mijlocul unei intersectii din oras, insa, salvarea a fost izbita din plin de un autoturism. Barbatul trecuse pe culoarea verde la semafor, dar - cu toate acestea - ar fi trebuit sa acorde prioritate ambulantei. A sustinut in fata politistilor ca nu a vazut-o la timp si nu a mai reusit sa evite impactul.
In urma ciocnirii, singura ranita a fost asistenta, care a fost preluata de colegi - chemati la fata locului. Femeia a fost transportata la spital, pentru a fi investigata, iar starea ei este buna, sustin medicii. Soferul ambulantei si pacientul au scapat teferi. La fel si conducatorul autoturismului care ar fi trebuit sa acorde prioritate, dar si pasagera din dreapta lui. Desi vina ii apartine soferului care a lovit ambulanta, politistii vor continua cercetarile.

o ambulanta martorii timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006121 (s)