News Flash:

PROGNOZA METEO pentru sfarsitul saptamanii, in tara, la munte si la mare

15 Septembrie 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea va fi in general frumoasa, iar in sud si sud-est va deveni calduroasa. Cerul va fi variabil spre partial noros in vest, in nord si in centru, dar numai izolat la munte vor fi posibile ploi slabe, in timp ce in restul tarii se va mentine mai mult senin, informeaza ANM.
Vineri
IN TARA
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20...21 de grade in Dealurile de Vest si 34 de grade in Baragan, iar cele minime intre 7...8 grade in depresiuni si in jurul a 20 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi in continuare frumoasa si va deveni calduroasa. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 15...16 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
LA MUNTE
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil spre partial noros, dar numai izolat in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.
LA MARE
Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 18 si 22 de grade.
Sambata
IN TARA
Vremea va fi predominant frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari noaptea in vestul tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25...27 de grade pe litoral si 34 de grade in Campia Romana si in Lunca Dunarii; minimele termice vor fi cuprinse intre 7 grade in depresiunile intramontane si 22 de grade in Dealurile Banatului.
LA MULTE
Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari noaptea in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste.Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.
LA MARE
Vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.
Duminica
LA MUNTE
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. In Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, incepand din orele dupa-amiezii, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice; izolat cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul zonei montane cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale.
LA MARE
Vremea se va mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 20 de grade. Noaptea si dimineata vor fi conditii de ceata. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse intre 19 si 22 de grade.

vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004636 (s)