News Flash:

DRAMA in familia ministrului Agriculturii! Nepotul lui Petre Daia a fost gasit MORT in locuinta sa

14 Septembrie 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
petre daea 7331329 petre daea mediafax foto octav ganea 465x390
Nepotul ministrului Agriculturii, jurnalistul Marius Daia, a fost gasit mort in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur. Tanarul ramasese recent fara serviciu. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea vestii. Jurnalistul severinean Marius Daia, a fost gasit mort, miercuri seara, in apartamentul sau din Drobeta Turnu Severin, in care locuia singur. Tanarul ramasese recent fara serviciu. Marius Daia a fost gasit mort in locuinta de o echipa de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti. Vecinii au alertat politistii dupa ce din apartamentul acestuia se simtea un miros pestinential. Din primele date, se pare ca tanarul de 35 de ani ar fi murit in urma cu o saptamana, insa nimeni nu l-a cautat in tot acest timp.

Marius Daia a lucrat in radio, presa scrisa si in televiziune. A fost cameraman, redactor, jurnalist de teren, editor stiri, montaj etc. A lucrat la ziarul si televiziunea locala "Datina" , la postul de radio-tv "Galaxy" si la postul de televiziune "Tele 2 Drobeta". Tanarul severinean era nepotul ministrului Agriculturii, Petre Daea. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat consternat la aflarea vestii.


Cadavrul a fost preluat de angajatii Serviciului de Medicina Legala Mehedinti pentru efectuarea necropsiei.


In urma cu zece ani, Marius Daia a fost retinut pentru trafic de droguri. El a fost prins in flagrant in timp ce vindea, impreuna cu un amic, un gram de hasis. Potrivit politistilor, tanarul ar fi facut parte dintr-un grup de crima organizata.

ministrului agriculturii marius daia mort apartamentul jurnalistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004863 (s)