News Flash:

Cine este Mirel Palada, sociolog si purtatorul de cuvant al Guvernului Ponta, un excentric in limbaj, care “executa electric” jurnalistii critici si-i omora “prin blocare”

14 Septembrie 2017
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
palada2
Mirel Palada, de meserie sociolog si specialist in comunicare, a devenit purtator de cuvant al Guvernului Ponta in octombrie 2013, dupa plecarea jurnalistului Andrei Zaharescu, numit consul general la Cape Town. Anterior, acesta ocupase functia de consilier pe probleme de strategii guvernamentale. Palada a rezistat in functie un an de zile, iar Victor Ponta l-a inlocuit dupa o iesire violenta de limbaj la adresa jurnalistilor.
Decizia premierului a venit dupa ce, in luna august 2014, Mirel Palada a avut pe pagina de Facebook o postare cu urmatorul continut: "Cum apare cate un subiect politic care invartoseaza spiritul bejboinic in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cate doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trantesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati".
Ulterior, postarea de pe contul de Facebook al lui Palada a fost stearsa, dar deja existau numeroase reactii ale jurnalistilor, dar si din partea unor partide de opozitie.
Premierul Victor Ponta a declarat ca i-a transmis purtatorului de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, ca nu e de acord cu modul in care se exprima si ca acesta urmeaza sa decida daca respecta standardele si ramane in Executiv, intrucat nu are nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern.Mai multe detalii pe Mediafax

mirel palada andrei zaharescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006566 (s)